Rihanna kiütötte Michael Jacksont

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
sláger Michael Jackson dal Rihanna énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barbadosi énekesnő Work című száma vezette a Billboard listáját hétfőn, ezzel pedig ő lett a zenetörténet harmadik művésze, akinek a legtöbb kislemeze első helyen végzett a 100-as összesítésben.

Meztelenkedések és botrányok ide vagy oda, szépen alakul Rihanna énekesi karrierje. A barbadosi énekesnőnek nemrég jelent meg a Work című számának videóklipje, nemrég pedig bejelentették: a dal a Billboard 100-as listájának első helyén végzett, ezzel pedig 14-re emelkedett slágerlistás dalainak száma.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Rihanna tehát túlszárnyalta Michael Jacksont, aki 13 első helyen végzett dalt jegyezhetett magának, Janet Jacksont (neki 10 volt) és Whitney Houstont (neki pedig 11). Persze a legnagyobbak még hátra vannak: Mariah Carey 18 ilyen dallal rendelkezik, míg a The Beatles 20-szal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.