Ez igen! A Saul fia még az Oscar előtt bezsebelt egy újabb díjat

Oscar-díj Independent Spirit Awards Saul fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este az egész ország egy emberként szurkol majd a Saul fiának, hogy annyi év kihagyás után végre ismét magyar alkotás hozhassa el a legjobb idegen nyelvű filmnek járó díjat. Még az utolsó hajrában a Saul fiának sikerült egy újabb kitüntetéssel gazdagodni!

A vasárnap esti Osca előtt a Saul fia még egy menő díjat zsebelt be. Megnyerte a legjobb külföldi filmnek járó díjat a 31. Independent Spirit Awardson - írja az Origo.

Forrás: AFP

A legegyszerűbben a "menő arcok Oscarja"-ként jellemezhető ceremónián utoljára 25 évvel ezelőtt szerepelt magyar film, 1990-ben Szabó István Hanussen-je volt az öt jelölt egyike.

A szobrot Nemes Jeles László vette át, de felment vele a színpadra Röhrig Géza színész, Sipos Gábor és Rajna Gábor producerek, valamint Erdély Mátyás operatőr is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.