Már 20 éve: Ennyi ideje vették fel a Spice Girls mindent elsöprő slágerének klipjét

Forrás: Instagram/Geri Halliwell -
Geri Halliwell Spice Girls évforduló klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két évtized is eltelt azóta, hogy a lánybanda rögzítette a mára már ikonikussá vált Wannabe című szám videóját! Geri Halliwell megemlékezett a történelmi pillanatról.

A Spice Girls rajongói azonnal birtokba vették Geri Halliwell Instagram-oldalát, az énekesnő ugyanis egy kedves képpel ünnepelte meg a huszadik évfordulót. Két évtizeddel ezelőtt vették fel ugyanis a hatalmas hírnevet hozó slágerük klipjét.

Forrás: Instagram/Geri Halliwell

A rajongók szinte el sem akarták hinni, hogy már ennyi év telt el azóta, de ami igaz, az igaz. Ha szerencsések lesznek, akkor még láthatják egyszer a bandát valamilyen formában, hiszen tervezik az összeállást a kerek évforduló alkalmából. Ugyan Victoria Beckham nem igazán szeretne csatlakozni a csapathoz. Vele, vagy nélküle, de biztosan készülnek valamire a lányok!

Lagzi Lajcsi fenyegetve érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160420-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-keszulo-konyve-miatt-erzi-fenyegetve-magat-az-oninditoban-beszelt.htmlKönyvben írja meg Lajcsi az őt ért megpróbáltatásokat, szerinte nagyon sokan vannak, akik félnek a készülő írástól. Azt állítja, kapott már fenyegetést is. TV + Sztárok--Rúzsa Magdi kedveli a bazi nagy lagzikathttp://www.life.hu/sztarok/20160420-ruzsa-magdi-enekesno-es-zseda-enekesno-kedveli-a-bazi-nagy-lagzikat.htmlA gyönyörű énekesnővel egy filmbemutatón futottunk össze, ahová párja is elkísérte. TV + Sztárok--Havas Henrik: "Sebestyén Balázstól az az elvárható, hogy gusztustalan legyen"http://www.life.hu/sztarok/20160420-havas-henrik-szerint-sebestyen-balazstol-az-az-elvarhato-hogy-gusztustalan-legyen.htmlTöbb ismert magyar embert is durván megalázták Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorában, a Morning Showban. Egyikük, Havas Henrik nem rejtette véka alá a véleményét a Balázsékról. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCharlie Sheen elbúcsúzhat a vagyonátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160420-ugy-nez-ki-hogy-az-utolso-dollarig-elveszik-charlie-sheentol-a-maradek-penzet.htmlA Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja elég nehéz időszakot él át, mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, ráadásul börtönbe is kerülhet, amiért ezt számos partnere elől elhallgatta. Mostanság pedig úgy tűnik, hogy anyagi problémái vannak. TV + Sztárok--Diszkóslágerrel rukkolt elő Győzike!http://www.life.hu/sztarok/20160420-gaspar-gyozo-gyozike-vv-macival-keszitett-uj-dalt-igazi-diszkoslager.htmlIgazi csapatós nótával tért vissza Győzike a zenei életbe. Új dalát ráadásul a Való Világból ismert Macival közösen rakták össze! TV + SztárokOrigoSharon Stone simán letagadhatna 10 évethttp://www.life.hu/sztarok/20160419-egy-apro-ranc-sincs-sharon-stone-arcan-siman-letagadhatna-akar-30-evet-is.htmlA gyönyörű színésznőn nem fognak az évek, mutatja ez a legutóbbi fotója is, amelyen olyan sima a bőre, mint egy húszévesnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.