Freddie: "Ez a dolgom, hogy meghaljak a színpadon"

Life.hu Freddie Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 61. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe bejutott Freddie, így szombaton képviselheti Magyarországot Stockholmban. A Life.hu riportere a helyszínen arról faggatta az énekest, miként érzi magát a továbbjutás pillanataira és hogyan készül a döntőre. 

"Ez a dolgom, hogy meghaljak a színpadon" - nyilatkozta Freddie, és hozzátette, bízik az emberek szeretetében.

Három gyermeket hagyott maga után Maros-Kiss Adrienn műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160510-harom-gyermeket-hagyott-maga-utan-maros-kiss-adrienn.htmlMIndenkit váratlanul ért a szombathelyi televízió korábbi műsorvezetője, a Premontrei Gimnázium tanára, a 45 éves Maros-Kiss Adrienn halála. Az asszony három gyermeket hagyott maga után. TV + SztárokOrigoElítélte a bíróság Nócithttp://www.life.hu/sztarok/20160510-elitelte-a-birosag-nocit-czifra-noemit.htmlJogerősen 1 év 6 hónap próbára bocsátásra ítélte a Debreceni Törvényszék Czifra Noémit. Az elsőfokú ítélethez képest enyhített a törvényszék, Nóci terhére nem bűncselekmény, csupán vétség róható fel. TV + Sztárok--A TV2-höz igazol Palik László?http://www.life.hu/sztarok/20160510-palik-laszlo-marsi-aniko-utan-a-tv2hoz-igazolhat.htmlMarsi Anikó néhány hete írta alá a szerződését a TV2-vel: Gönczi Gábor mellett ő vezeti a Tények hírműsort. Akkor arról lehetett olvasni, hogy a csinos tévés férje ledöbbent a csatorna ajánlatától, később pedig az is kiszivárgott, hogy micsoda hihetetlen csúcsgázsit kap Anikó. Most pedig azt pletykálják, Palik László is beáll a TV2 kötelékébe. TV + SztárokMTI/Földi Imre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.