Magyarország, tűrd be az inged! Freddie hasa keltett feltűnést az Eurovízión

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
Freddie Fehérvári Gábor Alfréd Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Freddie elképesztő produkciót nyújtott Európa színpadán.

Freddie a Pioneer alatt egyszerre volt erős, határozott, érzéki, vad és persze őrülten szexi az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében. Nem csoda, hogy a jóképű magyar énekes elképesztő hangjára, a szempillarebegtetésére és most izmos hasára is felfigyelt a világ.

Így persze érthető, hogy a BBC Eurovision Facebook oldala arra kérte, hogy tűrje be az ingét, ha a tévében szerepel. Nos, reméljük Freddie sosem fogadja meg ezt a tanácsot!

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand
Remegve élveztük Freddie dalát - Éld át újra!http://www.life.hu/kult/20160514-freddie-fehervari-gabor-alfred-az-eurovizios-dalfesztivalon-2016-ban.htmlÖtödikként lépett az Eurovíziós Dalfesztivál színpadára Magyarország küldöttje, mi pedig lélegzet-visszafojtva figyeltük testének és hangjának minden egyes rezdülését. Kult--Freddie nem volt kíváncsi versenytársaira http://www.life.hu/kult/20160514-freddie-nem-volt-kivancsi-versenytarsaira-az-eurovizion.htmlA második elődöntöt nem is követte. Azt mondja, csak belenézett. KultOrigoFreddie: "Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legmagasabbra emelkedhessen a magyar zászló"http://www.life.hu/kult/20160514-freddie-mindent-megteszunk-annak-erdekeben-hogy-a-leheto-legmagasabbra-emelkedhessen-a-magyar.htmlBár Magyarországról nem lehet szavazni az Eurovízió magyar versenyzőjére Freddie-re, ám a külföldön élő magyarok segíthetik az énekes továbbjutását. Kult--Komoly anyagi veszteség Freddie-nek és menedzsmentjének az Eurovízióhttp://www.life.hu/kult/20160514-komoly-anyagi-veszteseg-freddienek-es-menedzsmentjenek-az-eurovizio.htmlSokba kerül Freddie-nek és menedzsmentjének az Eurovíziós Dalfesztiválon való részvétel. Az MTVA ugyan sok mindent, de nem minden költséget áll. Kult--Szombat este Eurovízió-döntő: Ötödikként áll színpadra Freddiehttp://www.life.hu/kult/20160514-szombat-este-eurovizio-donto-otodikkent-all-szinpadra-freddie.htmlMa rendezik a svéd fővárosban az 61. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, amelyben 26 ország előadója lép színpadra, köztük ötödikként a magyar Freddie - Fehérvári Gábor Alfréd - Pioneer című dalával. Kult--ByeAlexet nem izgatja az Eurovízió, Kállay-Saunders hisz Freddie győzelmébenhttp://www.life.hu/kult/20160514-byealexet-nem-izgatja-az-eurovizio-kallay-saunders-hisz-freddie-gyozelmeben.htmlMa rendezik a svéd fővárosban az 61. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, amelyben 26 ország előadója lép színpadra, köztük ötödikként a magyar Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) Pioneer című dalával. Freddie-nek minimum a 3. helyen kellene végeznie, ha szeretné jobban teljesíteni az egykor 4. helyen végzett Friderikánál és a két éve ötödik Kállay-Saunders Andrásnál. Az énekesnek a korábbi magyar versenyzők is nagyon drukkolnak, sőt, tanácsokkal is ellátták. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.