Freddie ezt üzente: "Csalódott vagyok..."

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
Freddie Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, az Eurovíziós Dalfesztivált Ukrajna nyerte, Freddie a 19. helyen végzett. Az énekes Facebook posztjában kér elnézést rajongóitól. Pedig nincs miért, ugyanis kiváló produkciót láthattunk. 

Freddie mindent megtett; iszonyatos erővel rakta oda a Pioneert Európa asztalára, a világ zenerajongóinak tévéképernyőjére. Egyszerre volt erős, határozott, érzéki, vad és persze őrülten szexi, mi továbbra is odavagyunk érte.

"Remek érzés, tiszta őrület" - Dzsamala így nyilatkozott az eredményhirdetés utánhttp://www.life.hu/kult/20160515-dzsamala-az-eurovizio-gyoztese-igy-nyilatkozott-az-eredmenyhirdetes-utan.htmlA 61. Eurovíziós Dalfesztivált a svédországi Stockholmban az ukránok versenyzője, Dzsamala nyerte. Dala az 1944-es krími tatárok deportálásáról szól, aminek áldozata volt az énekesnő nagymamája is. Kult--Ukrajna nyerte az Eurovízió 2016-ot, Freddie a 19. helyen végzetthttp://www.life.hu/kult/20160515-az-eurovizios-dalfesztivalt-ukrajna-nyerte-freddie-a-19-helyen-vegzett.htmlSzombaton este rendezték meg a svéd fővárosban, Stockholmban az 61. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, amelyben 26 ország előadója lépett színpadra, köztük ötödikként a magyar Freddie - Fehérvári Gábor Alfréd - Pioneer című dalával. Előadása után tombolt a közönség, Facebook-oldala pedig szinte felrobbant. Ennek ellenére szexi magyar előadó nem került be az élbolyba, a 19. helyen végzett, a 2016-os verseny győztese pedig Ukrajna lett, a második Oroszország a harmadik pedig Lengyelország. Kult--Exkluzív interjú az első Eurovízió nyertesével, a 92 éves Lys Assiávalhttp://www.life.hu/kult/20160514-exkluziv-interju-az-elso-eurovizio-nyertesevel-lys-assiaval.htmlAz első Eurovíziót 1956-ban rendezték, amit Svájc nyert. A 92 éves énekesnő, Lys Assia néhány szóban nyilatkozott a Life.hu Stockholmban tartózkodó riporterének. Elárulta, hogy van kedvenc dala, és azt is, hogy mit hiányol az utóbbi évek versenyeiből. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.