Újabb magyar siker! Till Attila filmje megy az Oscarra

Forrás: KVFF -
Oscar-díj film Tiszta szívvel Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán döntött a magyar Oscar-díjra nevező bizottság: Till Attila Tiszta szívvel című kerekesszékes gengszterfilmje képviseli hazánkat a jövő évi Oscaron. 

Az ebben az időszakban bemutatott tizenhat hazai film közül a magyar Oscar-díjra nevező bizottság Till Attila Tiszta szívvel című akció-vígjátékát tartotta érdemesnek arra, hogy a jövő évi Oscar-versenyben Magyarországot képviselje - írja az Origo.

Forrás: KVFF

Az Oscar-díj legjobb idegen nyelvű film kategóriájába október 3-ig kell elküldeni minden országnak a nevezését, december végén az Amerikai Filmakadémia közzétesz egy tízes szűkített listát a jelölhető filmekből, ezek közül kerül majd ki a végső öt jelölt. Az Oscar-jelöléseket 2017. január 24-én jelentik be, a díjkiosztó február 26-án lesz a Los Angeles-i Dolby Theatre-ben.

Irány Európa! Kulturális programok őszrehttp://www.life.hu/kult/20160830-europai-kulturalis-programok-oszre.htmlMíg a nyár a szikrázóan kék tengerpartoké, addig az ősz a kulturális kalandozásoké, az európai hosszúhétvégeké. De mégis hova érdemes ellátogatni? Nézzük! Kult--17 érdekesség A kis kedvencek titkos életérőlhttp://www.life.hu/kult/20160824-a-kis-kedvencek-titkos-elete-mozifilm-mese-erdekessegek.htmlA magyar mozikban is hatalmas népszerűségnek örvend az az új animációs film, amely megmutatja: mi mindent csinálnak, és milyen kalandokon esnek át a háziállataink, amikor otthon magukra hagyjuk őket? Összegyűjtöttünk egy nagy adag különleges információt A kis kedvencek titkos életéről. KultOrigoExkluzív sorozat: soha nem látott fotók az örök vadóc Madonnárólhttp://www.life.hu/kult/20160817-soha-nem-latott-fotok-madonnarol-25-eves-a-vadoc-enekesno.htmlAz 58 éves Madonnáról rengeteg felvételt és képet láthattunk már, de olyanokat, mint ez, még soha. A maga természetességében láthatjuk a dívát, minden mesterséges beállítás nélkül. KultOrigoOlimpia a Szigeten - Vajon mennyire vannak képben a bulizók a magyar sikerekkel http://www.life.hu/kult/20160815-lenzser-oliver-a-sziget-fesztivalon-az-olimpiaval-kapcsolatos-kvizzel-keszult.htmlLenzsér Olivér, a Life.hu kissé őrült riportere a Sziget Fesztiválon járt, és arra volt kíváncsi, hogy az ott bulizó fiúk-lányok mennyire vannak képben, ami a riói olimpián elért magyar sikereket illeti. KultOrigoMicsoda siker! Dalt írtak Hosszú Katinka tiszteletére http://www.life.hu/kult/20160812-hosszu-katinka-dal-ezzel-leptek-meg-az-aranyermes-uszonot-itt-meg-is-hallgathatod.htmlA művet Balogh Tamás fiatal jazz-zongorista, zeneszerző készítette. A fiatal művész a Mission című számot már több hónapja megírta, de csak most sikerült technikailag kivitelezni a felvétel elkészítését. Kult--A való világ kannibáljai (18+)http://www.life.hu/kult/20160808-a-valo-elet-kannibaljai-armin-meiwes-moninder-sigh-pandher-es-surinder-koli-otty-sanchez-omaima.htmlAz emberevés gondolata borzongással tölti el a modern kor embereit. A történelemben azonban számos népcsoportnál fordult elő az emberhús rituális elfogyasztása, de gyakran megesett az is, hogy a nagy háborúkban a kényszer, vagyis a többnapos éhezés vitte rá a férfiakat, nőket társaik elfogyasztására. Manapság – habár ép elméjű emberek számára ez teljes mértékben elfogadhatatlan viselkedés – meglepően sokan vannak azok, akik kedvtelésből, kíváncsiságból vagy akár mélyről fakadó gyűlöletből, haragból döntenek úgy, hogy elfogyasztják embertársaikat. Íme, ők. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.