Szeretőjénél érhette a halál Máté Pétert

Forrás: Youtube -
halál Máté Péter szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma 32 éve, hogy az ország elveszítette a rendkívül tehetséges zenészt, Máté Pétert, akit gyönyörű, szívhez szóló dalai halhatatlanná tettek. Máté Péter a két végén égette a gyertyát, és állítólag szeretőjénél érte a halál.

Nagy ember távozott közülünk 32 évvel ezelőtt, fájdalmasan fiatalon. Máté Péter 37 évesen hunyt el, de életében biztosan nem unatkozott. A zenész, mondhatni, két végén égette a gyertyát. Imádott szórakozni, bulizni, az alkoholt és a cigarettát sem vetette meg, ahogy a hölgytársaságot sem.

Forrás: Youtube

Felesége természetesen tudott nőügyeiről, egy évvel ezelőtti interjújában elmondta, milyen volt sztárfeleségként az élete. „Amennyire csak lehetett, kimaradtam a partikból. De nem is nagyon tudtam volna megoldani, hogy együtt eljárjunk otthonról esténként. Hová tettem volna a két gyereket?

Péter szerette a szórakozást, az életet, és én szeretetből sok mindent elnéztem neki.

A nőügyek és az éjszakázások ellenére azt mondtam, hogy amíg a család a legfontosabb számára, addig úgy csinálok, mint a három kismajom, aki nem lát, nem hall, nem beszél! Én jobban szerettem a civil életformát, a legközelebbi barátaink is mindig civilek voltak, illetve olyan zenészek, akik nem a reflektorfényben élnek” – mondta a Blikknek Máté Edit, aki láthatóan megbocsátotta Máté Péternek a kicsapongásait. A zenész napra pontosan 32 évvel ezelőtt hunyt el. Haláláról biztos információkat nem lehet tudni, több teória is született ezzel kapcsolatban, egyik ezek közül az, hogy a szeretőjénél töltötte életének utolsó napját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.