örökbefogadás kutya állatvédelmi hét állatvédelem macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashattok az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihettek egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a ti szeretetetekre vágyik...

Golyó egy ötéves, gyepmesteri telepről mentett, közepes termetű keverék szuka. Barátságos, vidám természetű. A többi kutyával dominanciára hajlamos, de kezelhető. Lassan már egy éve gazdára vár, de még egyetlen érdeklődő sem akadt rá. +36-20-287-22-88 (Ebárvaház, Budapest)

Forrás: Ebárvaház

Pejci egy négy-öt év körüli, staffordshire terrier keverék szuka. Az emberekkel megbízható, barátságos, a gyerekeket is szereti. Pórázon szépen sétál, autózni szeret, a természetes vizek nagy rajongója. Sajnos más állatokkal szemben agresszív, így csak szájkosárban sétáltatható. Benti tartással keres végleges gazdát. +36-70-318-31-06 (Futrinka, Budapest)

Forrás: Futrinka Egyesület

Maci egy öt év körüli, közepes termetű, jóindulatú keverék kan kutya. Rossz körülmények közül, lánc végéről mentették. Nagyon jó természetű, könnyen kezelhető kutya, aki akár gyerekek mellé is örökbe fogadható, de egy idős embernek is remek társa lehet. Maci csendes kutya, keveset ugat, inkább barátkozós típus. +36-30-944-29-19 (PBK, Solymár)

Forrás: PBK

Beni egy egyéves, utcáról mentett keverék kan. Nagyon barátságos, gyerekekkel is megbízható kutya, akinek más kutyák társasága sem okoz gondot. Vidám, sétálni szerető, könnyen tanítható kutya, aki most már szeretne egy végleges otthont. +36-30-232-18-90 (Miskolc)

Forrás: Miskolci Állatsegítő Alapítvány

Szaffi egy két év körüli, ivartalanított shar-pei keverék szuka, akit az Illatos úti ebrendészeti telepről mentettek. Nagyon kedves, bújós, a gyerekeket is kedvelő kutya. +36-70-335-36-59 (Ebremény, Budapest)

Forrás: Ebremény

Picasso egy másfél éves kandúr macska, akit az utcáról mentettek meg. Hamuszürke, puha bundájával nagyon megnyerő jószág, de szerencsére kedves is. Ideiglenes befogadóját mindenhová követi. Eleinte kicsit félénk, de szépen oldódik, akiket ismer, azokkal ölben ülős, dorombolós macska. Alomtiszta, lakáshoz szokott. +36-70-459-75-72 (Füzesabony)

Forrás: Füzesabonyi Állatmenhely

Kamilla egy két év körüli nőstény macska, aki nagyon bújós, ölben ülős és alkalmazkodó. Fel V- és FIV-tesztje negatív. Alomhoz szokott, benti tartás mellett örökbe fogadható, kifejezetten családi cicának való. +36-20-358-21-83 (Eger)

Forrás: Egri Állatmenhely
Gazdára váró cukiságok: fogadd örökbe a legjobb barátod!http://www.life.hu/kult/20161003-orokbefogadhato-kutyak-es-cicak.htmlAz októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashattok az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik... Kult--Tetovált és állatvédő: Molnár Imi, az Irigy Hónaljmirigy gitárosahttp://www.life.hu/kult/20160920-molnar-imre-az-irigy-honaljmirigy-gitarosa-allatvedo-ket-kutyaja-van.htmlMolnár Imre, az Irigy Hónaljmirigy basszusgitárosa nem az a magamutogató ember. Nem lehet őt különböző médiumokban látni ilyen-olyan magánéleti híreivel, nem törekszik arra, hogy az életét a nyilvánosság előtt élje. Ennek ellenére azt mégis sokan tudják róla, hogy szereti az állatokat. Nem kell ehhez címlapon lehozott megjelenés, bőven elég hozzá az az elkötelezettség, amellyel a rászorulók irányába fordul. KultOrigoA tévéből ismerős arc: Kincy, a Noé Állatotthon szóvivőjehttp://www.life.hu/kult/20160920-schneider-kinga-kincy-a-noe-allatotthon-szovivoje.htmlSchneider Kinga, vagy ahogy állatvédős berkekben sokan ismerik, Kincy régi motoros, gyakorlatilag nem nagyon van olyan ember az országban, aki így vagy úgy ne találkozott volna vele valamilyen formában. Ott volt, amikor az iszapkatasztrófa után menteni kellett az állatokat, de jelen van minden nagyobb, az állatok jobblétéért induló megmozduláson is. KultOrigoMa van az állatok világnapjahttp://www.life.hu/kult/20160920-oktober-negyedike-az-allatok-vilagnapja.html1931. óta minden évben Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentje halálának a napja egyben az állatok világnapja is. Assisi Szent Ferenc a legenda szerint értett az állatok nyelvén. Azt hirdette, hogy mindent szeretnünk kell, ami körülvesz bennünket, ebbe pedig az állatokat is beleértette. Kult--Demény, a celebvizsla - "Minek fizessek a szeretetért, ha meg is menthetek valakit?"http://www.life.hu/kult/20160920-interju-magos-judittal-a-demeny-a-kotsog-konyv-irojaval.htmlDemény, a kötsög, Magyarország legismertebb vizslája, a közösségi portál állatsztárja. Örökbe fogadott kutya, aki az állatvédelem mellett is felemeli a hangját, de más témákban is markáns véleménye van. Ahogy viszont lenni szokott, Demény sem lehetne most ott, ahol van, ha nincs mögötte egy nő, aki az útját egyengeti. Ez a nő pedig nem más, mint Magos Judit, Demény gazdája. KultOrigoAz 5 leghátborzongatóbb, máig megoldatlan gyilkosság (18+)http://www.life.hu/kult/20160927-az-ot-leghatborzongatobb-maig-megoldatlan-gyilkossag.htmlEgyes rejtélyes halálesetek sokáig tartják lázban a médiát, és a közvéleményt is, ám sokszor azonban még ez sem segít a rendőröknek a bűnügyek megoldásában. Hiába a fokozott figyelem és a rengeteg teória arról, mi történhetett, bizonyos esetek máig megoldatlanok maradtak. Íme, a leghátborzongatóbb, máig megoldatlan ügyek – csak erős idegzetűeknek! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.