Rengeteget változtak a Szívek szállodája szereplői!

Rory Gilmore Szívek szállodája Logan Huntzberger Gilmore Girls Lorelai Gilmore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem kell sokat aludni, hogy újra belevethessük magunkat Stars Hollow mozgalmas életébe, november 25-től a rajongók számára is elérhető lesz a felélesztett sorozat. A főszereplők rengeteget változtak, mióta legutóbb láthattuk őket, nézd meg, ki mennyire hasonlít egykori önmagára.

Az igazi rajongók valószínűleg már oda-vissza tudják kívülről a Szívek szállodája legújabb előzetesét, amit nem olyan rég tett közzé a Netflix. A sorozathoz többévnyi kihagyás után kezdtek új részeket forgatni, és már nem is kell sokáig várni a friss epizódokra.

/1611/Renge2016112135653

Mindenki tűkön ül, hogy vajon hogy alakul Rory és Lorelai sorsa, karrierje és nem utolsósorban szerelmi élete. A trailer túl sok mindent nem árul el, az viszont világosan látható, hogy a szereplők közül sokan alaposan megváltoztak. Persze nem Logan Huntzberger, ő talán csak még szívdöglesztőbb lett az évek alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.