Till Attila filmjét hét díjjal jutalmazták

Forrás: Laokoon Filmgroup -
rendező díj Tiszta szívvel Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szaloniki Nemzetközi Filmfesztiválnak, továbbá az Arras filmes seregszemléjének is kiemelkedő nyertese lett Till Attila Tiszta szívvel című filmje.

A filmet Görögországban, Franciaországban és Németországban is rangos nemzetközi filmfesztiválok díjazták. Az Oscar-díjra is nevezett magyar alkotás nyerte az 57. szaloniki filmfesztivál fődíját, a legjobb filmért járó Arany Alexandert. Az Amir Naderi iráni filmrendező vezette zsűri a legjobb férfi színész díját is Tilla filmjének ítélte, megosztva a három főhőst alakító színészek - Fenyvesi Zoltán, Thuróczy Szabolcs és Fekete Ádám - között.

Tiszta szívvel, Till Attila Forrás: Laokoon Filmgroup

Till Attila egy videós köszönőbeszédet küldött Szalonikibe, hiszen a Sztárban sztár miatt sajnos nem tudott részt venni az eseményen.

Till Attila filmje elrabolta a hollywoodi kritikusok szívét

Till Attila Tiszta szívvel című filmjét a Karlovy Vary Filmfesztiválon vetítették, a kritikusok pedig odáig voltak a magyar alkotásért.
Kínában lép színpadra a Vígszínház társulatahttp://www.life.hu/kult/20161111-vigszinhaz-kinaban-lep-fel-a-tarsulat-eszenyi-eniko-mar-fotokat-is-posztolt.htmlMegérkezett a Vígszínház társulata Kínába. November 11-én, 12-én és 13-án este játsszák majd Nádas Péter Találkozás című darabját Eszenyi Enikő rendezésében egy nemzetközi színházi fesztiválon Guangzhouban. Magyar prózai társulatként előszőr lépnek fel ebben a távoli metropoliszban. Kult--Justin Bieber lett az idei MTV EMA legnagyobb nyertesehttp://www.life.hu/kult/20161107-nezd-meg-a-2016os-mtv-ema-nyerteseit-justin-bieber-3-szobrot-vitt-haza.htmlLélegzetelállító színpadkép, a legtehetségesebb világsztárok és több tízezres rajongótábor - vasárnap este Rotterdamban díjazták a zenei élet legjobbjait az MTV Europe Music Awards gálán. Az est legnagyobb nyertese Justin Bieber volt, aki összesen három szobrocskát nyert, köztük a 'Legjobb dal' és a 'Legjobb kanadai előadó' kategóriákban, sőt a Belieber fanok idén újra megnyerték példaképüknek a 'Legnagyobb Rajongótábor' díjat is. Kult--Így fest Emma Watson A szépség és a szörnyetegben http://www.life.hu/kult/20161103-emma-watson-a-szepseg-es-a-szornyeteg-csodasan-nez-ki-a-barna-haju-szineszno.htmlElkészült a legszebb Disney-klasszikus filmes változata, melyből most exkluzív képeket is láthatunk, hála a stúdiónak. Kult--OneRepublic és Martin Garrix is fellép az EMA színpadánhttp://www.life.hu/kult/20161102-sztardomping-az-ema-szinpadan-one-republic-es-martin-garrix-is-fellep.htmlAz MTV újabb világsztárokat jelentett be, akik november 6-án biztosan jelen lesznek az MTV European Music Awards gálán. Színpadra lép a One Republic és a két holland szupersztár, Martin Garrix és Afrojack is, akikhez díjátadóként csatlakozik majd Nina Dobrev, Deepika Padukone, Jourdan Dunn, Winnie Harlow és Jaden Smith. Kult--Díjat kapott a Tiszta szívvel a chicagói filmfesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20161022-dijat-kapott-till-attila-filmje-a-tiszta-szivvel-a-chicagoi-filmfesztivalon.htmlA chicagói nemzetközi filmfesztiválon díjazták Till Attila Tiszta szívvel című rendezését péntek este. A kerekesszékes bérgyilkos bandáról szóló magyar film a Chicago Sun Times világhírű filmkritikusáról elnevezett Roger Ebert-díjat nyerte el, amellyel évről-évre "egy ígéretes tehetség friss és rendíthetetlen vízióját" jutalmazzák, és korábban még sosem nyerte el magyar alkotás - közölte szombaton a Filmalap az MTI-vel.KultOrigoA New York Times szerint Bob Dylan nem érdemli meg a Nobel-díjat http://www.life.hu/kult/20161014-bob-dylan-sokan-felhaborodtak-a-dontesen-miszerint-o-kapta-az-irodalmi-nobel-dijat.htmlA végeredménynek a jelek szerint nem mindenki örül annyira. Sőt az első reakciókból az látszik, hogy nagyon megosztó lett az idei irodalmi Nobel-díj győztese. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.