Megnyílt Galambos Bogi első kiállítása: Fotó!

Forrás: Origo/Marton Szilvia, Origo/Szabó Gábor -
fotó Galambos Boglárka kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Boglárka szelfit posztolt az első saját kiállításáról.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Galambos Lajos lánya, a fiatal Bogi azt kérte a 18. születésnapjára, hogy édesapja segítsen neki megrendezni élete első kiállítását. A képzőművésznek tanuló lány álma valóra vált, ez pedig hatalmas mérföldkőnek számít a karrierjében.

A fiatal lány boldogságáról a közösségi oldalán is tájékoztatta a követőit, szelfit posztolt a Book Café Lotz-termében megrendezett kiállításról.

Köszönöm mindenkinek a mai napot❤️

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

Bogi korábban azt is elárulta, hogy nagyon nehéz a Galambos névvel érvényesülni, ugyanis a sok előnye mellett számos hátránya is van:

"Itt van például az a meghurcolás, amin keresztülmentünk. Rengeteg bántó megjegyzést, üzenetet kaptam, csak mert a lánya vagyok. Persze igyekeztem ezekre nem figyelni, mert szeretnék abban bízni és hinni, amit én tudok apáról. Szerencse, hogy azért többen voltak, akik segítettek, támogattak minket" – vallotta be a lány.

Így vécéznek a magyarok a statisztika szerinthttp://www.life.hu/kult/20170216-statisztika-keszult-a-magyarok-vecezesi-szokasairol.htmlEgy nagyon izgalmas és érdekes statisztika látott napvilágot, amely különféle szempontok alapján vizsgálja a magyarok vécézési szokásait. KultOrigoProgramajánló február 16-23.http://www.life.hu/kult/20170210-programajanlo-februar-16-23.htmlSzereted a palacsintát? És a kocsonyát? Akkor ezen a hétvégén bőven lesz programod, nem fogsz unatkozni! KultThinkstockMűvészetté varázsolta rémálmait a férfi: fotók!http://www.life.hu/kult/20170216-ijeszto-kepsorozat-egy-ferfi-remalmairol.htmlA 22 éves férfi brutális rémálmoktól szenved minden éjjel. Egyszer elhatározta, hogy életre kelti a fejében megjelenő félelmetes látomásokat. KultOrigoÍgy nézett ki terhesen Marilyn Monroe - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170216-igy-nezett-ki-terhesen-marilyn-monroe.htmlSoha nem látott fotók kerültek nyilvánosságra a terhes Marilyn Monroe-ról. A filmcsillag titokban tartotta várandósságát, ez idáig pedig a képeket sem adták ki, amiket annak idején Frieda Hull készített a sztárról. KultAFPSzalad az idő! Így öregszenek kedvenc filmjeink, sorozataink sztárjaihttp://www.life.hu/kult/20170215-nehany-filmen-keresztul-jol-latszik-az-ido-haladasa.htmlSenki nem szeret azzal szembesülni, hogy telik az idő, hiszen mindenki öregszik. Íme néhány közismert film és tévésorozat, amelyekből tisztán látszik, hogy mi sem leszünk már fiatalabbak. Kult--5 tuti esemény, amire mindenképpen menj el 2017-benhttp://www.life.hu/kult/20170214-esemenyek-amikre-erdemes-elmenni-iden.htmlNagyágyúk látogatnak Magyarországra idén. Ha kíváncsi vagy, kik érkeznek kis hazánkba, és miért, látogass el te is az alábbi eseményekre. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.