Mindenki (kisfilm) Oscar 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Salma Hayek csodás dekoltázzsal állt színpadra, de ezúttal nem csodás idomaira voltunk kíváncsiak. Hanem arra, ki nyerte az Oscar-díjat!

Deák Kristóf megköszönte az Akadémiának és a családjának, valamint a tanárainak. Azoknak ajánlotta a díjat, akik jobbá tehetik a világot, akik pedig a gyermekek.

A Mindenki stábja az Oscar-gálán Forrás: Origo

Szinte hiheteten, hogy a Saul fia tavalyi sikere után idén Deák Kristóf Mindenki című kisjátékfilmje nyerte meg a kategória Oscar-díját, magyar idő szerint hétfőn hajnalban a Los Angeles-i díjátadó gálán. Gratulálunk a csapatnak!

Mindenki az Oscar színpadán Forrás: AFP
Gyászol a művészvilág! 56 évesen hunyt el a világhírű íróhttp://www.life.hu/kult/20170114-elhunyt-udo-ulfkotte-nemet-iro-ujsagiro-56-eves-volt.htmlAz Udo Ulfkotte könyveit magyarul megjelentető kiadó közleménye szerint elhunyt Udo Ulfkotte német író, újságíró. Kult--Az Oscar-díj történetének LEG-jeihttp://www.life.hu/kult/20170226-az-oscar-dij-tortenetenek-csucstartoi.htmlLos Angelesben vasárnap este (magyar idő szerint hétfő hajnalban) 89. alkalommal adják át az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia kitüntetéseit, az Oscar-díjakat. Íme, néhány érdekesség a díj történetéből, amit az MTVA Sajtó- és Fotóarchívuma állított össze. Kult--Megsértette a szabályzatot, visszavonták az Oscar-jelöléséthttp://www.life.hu/kult/20170226-az-amerikai-filmakademia-visszavonta-greg-p-russel-hangmernok-oscar-dij-jeloleset-a-hangkeveres.htmlVisszavonta Greg P. Russel hangmérnök Oscar-díj-jelölését hangkeverés kategóriában az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia szombaton, mert a jelölt megsértette a filmakadémia kampányolási szabályzatát, vétett a lobbizási előírások ellen. Kult--Megtippeltük, kik nyerik idén az Oscar-díjathttp://www.life.hu/kult/20170225-megtippeltuk-kik-nyerik-iden-az-oscar-dijat-2017.htmlLégy képben az Oscar-gála előtt! A hétfő hajnali díjkiosztó előtt esélylatolgatót tartunk, és nemcsak az esetleges házi tippversenyekben igyekszünk olvasóink segítségére lenni, de még azt is megmondjuk, a főbb kategóriákban mi kiknek adnánk a díjat. KultAFPÍgy néznek ki ma a Házibuli című film sztárjai: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170224-akkor-es-most-fotok-a-hazibuli-cimu-film-sztarjairol.htmlA 32 évvel ezelőtt megjelenő film még mindig sokak arcára csal mosolyt. De vajon hogy festenek ma a szereplők? KultOrigoHáry Estély - Gyönyörű felségével Győrfi Pál is részt vetthttp://www.life.hu/kult/20170226-hary-estely-gyonyoru-felsegevel-gyorfi-pal-is-reszt-vett.htmlAhogyan 2016-ban, úgy idén is részt vett Győrfi Pál és felesége a Magyar Állami Operaház rendezvényén, amelyet idén Háry Estélynek neveztek el. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.