71 éves lett Koncz Zsuzsa: Boldog születésnapot!

Forrás: Fortepan/Urbán Tamás -
Koncz Zsuzsa születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikonikus magyar énekesnő számára a Ki mit tud? hozta meg a várt nyilvánosságot, de tehetségének köszönhetően kapott rengeteg felkérést. Karrierjét még az elnyomás sem tudta megállítani.

Koncz Zsuzsa pályafutása a Ki mit tud? című műsorral indult, ahol osztálytársnőjével közösen lépett fel. Második helyezettek lettek, de a nyilvánosság, amit a műsor során kapott éppen elég volt ahhoz, hogy elinduljon a karrierje. A korszakalkotó, de akkor még amatőrként zenélő együttesek mind felkeresték az énekesnőt: az Illés, az Omega és a Metro is szeretett volna vele együtt dolgozni.

Koncz Zsuzsa 71 éves lett Forrás: Fortepan/Urbán Tamás

Tehetsége egyértelmű volt, de az igazi áttörést mégis egy filmszerep hozta meg a számára. Az Ezek a fiatalok című alkotásban főszerepet kapott, ettől kezdve volt megállíthatatlan Koncz Zsuzsa karrierje. Az énekesnő mindig komoly csatákat vívott, hiszen gyakran tiltották be dalait, de ez sem szegte kedvét, megzenésített verseket énekelt. Koncz Zsuzsa rengeteget koncertezett, külföldön is ismerték, de a magánélete mindig rejtve maradt. Sosem teregette ki életét az énekesnő, szerinte ugyanis az ő közszerepléséhez ez nem tartozik hozzá, csak a dalai, és az, amit a színpadon csinál.

Kovács Kati és Koncz Zsuzsa viszályáról újabb részlet derült ki


Senki nem tudott róla, hogy bármilyen ellentét feszülne a két nagy énekesnő között. Aztán egy Kovács Katival készült interjúban kiderült, hogy az énekesnő neheztel egy pályatársára. Minden szakmabeli egyből tudta, hogy az illető nem lehet más, mint Koncz Zsuzsa, és egyre több részlet derült ki arról is, hogy mi a viszály oka. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Így él most Meat Loaf, a 90-es évek nagy zenészehttp://www.life.hu/kult/20170307-igy-el-most-meat-loaf-a-90-es-evek-nagy-zenesze.htmlMeat Loaf 1993-ben robbantotta fel a slágerlistákat az I'd Do Anything for Love című rockballadájával. De mi történt vele azóta? Hogy él ma a zenész? Kult--Interjú Szervét Tiborralhttp://www.life.hu/kult/20170306-interju-szervet-tiborral-a-thalia-szinhaz-szineszevel-a-kean-a-szinesz-darab-kapcsan.htmlSzervét Tibor ezúttal egy egoista színész életét eleveníti meg a Thália Színház nagy sikerű darabjában: a Kean, a színész című darab komoly próbatétel elé állította a népszerű magyar színészt. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoAkkor és most: így néznek ki az Igazából szerelem szereplőihttp://www.life.hu/kult/20170306-igy-neznek-ki-ma-az-igazabol-szerelem-szereploi.htmlA legmerészebb álmainkban sem gondoltuk, hogy a klasszikus karácsonyi filmek közül kirobbanthatatlan Igazából szerelem új részt kap, pedig így lesz. Ráadásul Hugh Grant is szerepelni fog benne! Nézd meg, hogy néztek ki a film sztárjai akkor, és hogyan festenek most! Kult--Meghalt Paula Fox amerikai regényíróhttp://www.life.hu/kult/20170306-elhunyt-paula-fox-amerikai-regenyiro.htmlKilencvenhárom éves korában meghalt Paula Fox amerikai regényíró, aki saját életéből merítve írt történeteket veszteségről és elhagyatottságról gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Kult--A sikeres nők titkahttp://www.life.hu/kult/20170303-a-sikeres-nok-titka-elarultak.htmlManapság számos sikeres nő tevékenykedik a nagyvilágban IT, gazdasági, és sok egyéb területen. De vajon mi a titkuk és milyen tanáccsal látják el azon hölgytársaikat, akik szintén a munka területén szeretnének maradandót alkotni? KultOrigoFilmhét: A martfűi rém kapta a legtöbb díjathttp://www.life.hu/kult/20170306-kiosztottak-a-dijakat-a-martfui-rem-a-legjobb-film.htmlA martfűi rém című alkotás nyerte el a legjobb játékfilmnek járó díjat a Magyar Filmhéten, amelynek vasárnap esti gáláján másodszor adták át a Magyar Filmdíjakat összesen 23 kategóriában. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.