Eurovíziós Dalfesztivál Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem elég, hogy valaki felment a színpadra, és megmutatta a pucér fenekét Európának, hazánk számára a pontosztás is őrülten stresszes volt. Kezdetben rossz érzés volt nézni az eredményhirdetést, hiszen Európa országainak szakmai zsűrije alig értékelte pár ponttal Pápai Joci produkcióját. Összesen 48 pontot adtak Magyarországnak. 

Így már csak a nézői pontokban bízhattunk, és ezek alapján Joci bizony jól szerepelt. 200 pontot kapott a nézőktől és a zsűritől összesen, ami a 8. helyhez volt elég.

Portugália pedig toronymagasan nyert.

Joci elképesztő teljesítményt nyújtott - Itt nézheted meg! Forrás: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko
Eurovízió: Pápai Jocit a 17. helyre várják a fogadóirodákhttp://www.life.hu/kult/20170513-papai-jocit-a-17-helyre-varjak-a-fogadoirodak.htmlPápai Joci előadta csodaszép dalát, az Origót az Eurovíziós Dalfesztiválon. A szavazás pedig már el is kezdődött. Kult--Tatár Csilla csodaszép ruhában eurovíziózotthttp://www.life.hu/trend/20170513-tatar-csilla-ebben-a-ruhaban-euroviziozott.htmlSármán Nóra alkotásában tündökölt az Eurovízió műsorvezetője, Tatár Csilla. Trend--Így biztatják a magyar sztárok Pápai Jocithttp://www.life.hu/kult/20170513-papai-jocinak-uzentek-a-magyar-sztarok.htmlPápai Joci csodás produkciót nyújtott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében. A magyar sztárvilág pedig egy emberként drukkol neki. És persze nem csak ők, hanem az egész ország.Kult--Eurovízió: Lemaradtál Pápai Joci döntős daláról? Nézd vissza itt!http://www.life.hu/kult/20170513-papai-joci-az-eurovizio-dontojeben.htmlNyolcadikként lépett színpadta Magyarország küldöttje, és csodálatos produkciót nyújtott. Kult--Pápai Joci üzent Magyarországnak pár órával az Eurovízió döntője előtthttp://www.life.hu/kult/20170513-papai-joci-magyarorszagnak-uzent.htmlPápai Joci, akit a szakértők szerint gazdaggá tehet az Eurovízió, Kijevből üzent az itthoniaknak.Kult--Pápai Jocit gazdaggá teheti az Eurovízióhttp://www.life.hu/kult/20170513-gazdagga-teszi-papai-jocit-az-eurovizio.htmlEgyesek szerint hosszú távon igazán gazdaggá teheti Pápai Jocit az Eurovíziós Dalfesztivál. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.