Gyászhír! Meghalt Prodigy

Forrás: Thinkstock -
Prodigy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
42 éves korában meghalt Prodigy, a Mobb Deep tagja. Halálhírét a rapper szóvivője erősítette meg a Pitchforknak kedden.

Prodigy éppen Vegasban turnézott, de az egyik koncertje után kózházba szállították krónikus betegsége, a sarlósejtes vérszegénység szövődményeivel. Sajnos már nem tudtak segíteni rajta.

Mobb Deep Forrás: www.mobbdeepworld.com

Halálának hivatalos okát még nem közölték.

A rapper Albert Johnson néven született 1974. november 2-án. A Mobb Deep New York-i hiphop duót ő és Havoc (Kejuan Muchita) alapította.

Gyászhír! Rákban hunyt el a 45 éves Tina Humphreyhttp://www.life.hu/kult/20170526-elhunyt-a-45-eves-tina-humphrey.htmlNem bírta tovább, feladta a rák ellen folytatott küzdelmet: elhunyt a Britain's Got Talent korábbi versenyzője. Kult--Jordán Tamás súlyos balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/kult/20170618-jordan-tamas-sulyos-balesete.htmlKórház lett a vége egy csúnya esésnek. Kult--75 éves lett Paul McCartney: Boldog születésnapothttp://www.life.hu/kult/20170616-75-eves-lett-paul-mccartney.htmlPaul McCartney csaknem 6 évtizede van a pályán, ő a brit rockzene megtestesítője, egy igazi élő legenda! A 75 éves zenész minden idők legsikeresebb albumkészítője! Kult--Így nézett ki Diana hercegnő, amikor nem volt kiöltözve - Fotó!http://www.life.hu/kult/20170616-igy-nezett-ki-diana-amikor-nem-volt-kioltozve.htmlIgaz, már lassan 20 éve, hogy Diana hercegnő távozott az élők sorából, de még mindig kerülnek elő olyan fotók és történetek, amiket eddig soha nem láttunk, vagy hallhattunk. Ezúttal egy olyan képeket hoztak nyilvánosságra a hercegnőről, amikor még Károly oldalán is sugárzott a boldogságtól. Kult--Elhunyt Brandon Rogers az America's Got Talent felfedezettjehttp://www.life.hu/kult/20170616-elhunyt-brandon-rogers-az-america-s-got-talent-felfedezettje.htmlA világ egyik legnépszerűbb tehetségkutatójában, az America's Got Talentben tűnt fel Brandon Rogers. A legjobbak közé kerülhetett volna. Kult--Meztelen balerinák táncoltak a városban: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170615-meztelen-balerinak-leptek-el-a-varosokat.htmlJordan Matter fotósorozatától mindenki teljesen megdöbbent: csodásat alkottak a meztelen balerinákkal.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.