Sziget Fesztivál akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sziget Fesztiválnak is van múltja. Te tudod, miből nőtte ki magát? 

A Sziget Fesztiválról manapság mindenkinek ugyanaz jut eszébe: színes füstbombák, hatalmas kivetítők, elképesztő tömeg és a mellkasodban dübörgő basszus. Ez az, ami miatt rengeteg országból érkeznek hazánkba augusztus elején minden évben, hiszen a Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye.

A mai buliparadicsom története 1993-ig nyúlik vissza, ekkor rendezték meg először az akkor még Diákszigetnek nevezett rendezvényt. 1994-ben újabb óriáspartit rendeztek az Óbudai-szigeten, majd 1996-ban kapta meg a fesztivál az új nevét: Pepsi Sziget.

Ez az elnevezés már a mai fiatalok közül is sokaknak ismerős, hiszen 6 éven keresztül emlegettük így, és 2002 óta viseli a Sziget Fesztivál nevet.

/1708/Feszt2017841117

Íme a filmvászon leghíresebb fürdőruháihttp://www.life.hu/kult/20170731-ezek-a-filmvaszon-legikonikusabb-furdoruhai.htmlMár látható a mozikban a Baywatch, ami az egykori sikersorozatot gondolta újra filmvásznon —de természetesen azok a bizonyos piros fürdőruhák megmaradtak ebben a verzióban is atökéletes testű lányokon-fiúkon. Ez pedig kiváló alkalmat szolgáltatott számunkra, hogy listáragyűjtsük a mozi legikonikusabb hasonló ruhadarabjait! Kult--Daniel Craig minden idők legnagyobb összegét kapta a Bond szerepérthttp://www.life.hu/kult/20170805-daniel-craig-csucsgazsit-kapott.htmlBár az év elején még azt nyilatkozta Daniel Craig, hogy semmi pénzért nem vállalná újra James Bond szerepét, úgy tűnik mégis van az az összeg... KultOrigo10 GIF, amivel könnyebb elviselni az embertelen kánikuláthttp://www.life.hu/kult/20170803-10-gif-amivel-konnyebb-elviselni-a-kanikulat.htmlElviselni ezt a pokoli meleget senkinek nem könnyű. A klíma ilyenkor igazi áldás, de a legjobb az lenne, ha érkezne egy kiadós eső, fújna kicsit a szél, és legalább 3-4 fokkal csökkenne a hőmérséklet. KultOrigoRita Ora valószínűleg a Teen Choice Awards miatt mondta fel a Szigetethttp://www.life.hu/kult/20170802-rita-ora-a-teen-choice-awards-miatt-mondta-fel-a-szigetet.htmlRita Ora lépett volna fel augusztus 12-én a Szigeten, de lemondta más elfoglaltság miatt. Kiderült, hogy valószínűleg a Teen Choice Awardson lesz jelenése, és már meg is van a helyettese. KultAFPMatthew McConaughey a vörös szőnyeges interjú közben tudta meg: Sam Shepard meghalthttp://www.life.hu/kult/20170802-matthew-mcconaughey-interju-kozben-tudta-meg-sam-shepard-meghalt.htmlMatthew McConaughey a vörös szőnyegen tudta meg, hogy barátja és kollégája, Sam Shepard meghalt. Kult--Arnold Schwarzenegger 70 éves: az Osztrák Tölgy legemlékezetesebb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20170730-arnold-schwarzenegger-70-eves.htmlArnold Schwarzenegger 70 éves: az Osztrák Tölgy legemlékezetesebb szerepeiSzinte hihetetlen, de a még most is látványosan jó formában lévő Schwarzi a mai napon bizonybetölti a hetedik X-et - mi pedig a legemlékezetesebb moziszerepeit összegyűjtve ünnepeljükezt a jeles eseményt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.