Ashton Kutcher Mila Kunis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mila Kunis születésnapja előtti estét is a Szigeten töltötte Ashton Kutcher és felesége. Íme egy videó a bulizásukról!

Láthatóan nagyon élvezte a The Chainsmokers koncertet a Budapesten tartózkodó Ashton Kutcher és Mila Kunis. A házaspár nem a VIP-részlegből, hanem a nagyszínpaddal szemben található "toronyból" élvezte a bulit.

A két hírességről videó is készült, és bár próbáltak beleolvadni a tömegbe, azért néhány fesztiválozónak sikerült elkapni őket egy-egy közös szelfire.

Magáról a koncertről Kutcher is posztolt egy fotót. Íme:

Chain smoking

Ashton Kutcher (@aplusk) által megosztott bejegyzés,

A Sziget legőrültebb arcai: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170814-ok-a-sziget-legorultebb-arcai.htmlÍme a legőrültebb fesztivál arcok! KultOrigoElhunyt Joe Bologna, színész http://www.life.hu/kult/20170814-eletet-vesztette-joe-bologna-szinesz.htmlAugusztus 13-án hunyt el Joe Bologna, híres színész. Nem tudta leküzdeni a rákot. KultOrigoTom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásánhttp://www.life.hu/kult/20170813-tom-cruise-szinesz-megserult-a-mission-impossible-6-forgatasan.htmlTom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásán a TMZ celeb honlap által vasárnap közzétett videofelvétel szerint.Kult--Minden idők legjobb Stephen King-filmjeihttp://www.life.hu/kult/20170811-a-horrorkiraly-a-moziban-minden-idok-legjobb-stephen-king-filmjei.htmlRövid időn belül két új, Stephen King-regényből készült filmet is bemutatnak mostanság, ennek apropóján pedig listára gyűjtöttük minden idők talán leghíresebb és legnagyobb hatású horrorszerzőjének eddigi legsikeresebb kirándulásait a moziban. Közte egyáltalán nem csak horrorokkal. KultOrigoMa lenne 54 éves Whitney Houstonhttp://www.life.hu/kult/20170809-54-eves-lenne-whitney-houston.htmlWhitney Houston hatalmas tehetség volt, a Guiness Rekordok könyve szerint ő a valaha legtöbbet díjazott női előadóművész. Hangját és dalait mindenki imádta, az egész világnak nagy megrázkódtatás volt a halála: 2012. február 11-én távozott, ma lenne 54 éves. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.