Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra próbál Rékasi Kárly. A színész októberben a Boldogság című élőadással tér vissza a József Attila Színház színpadán, ezt követően pedig A nő és még a férfi is című darabban lesz látható.

Az évadnyitó társulati ülésen készült videó felkerült a YouTube-ra is, amelyen már láthatjuk a balesete óta kevesebbet játszó Rékasit.

Pikali Gerda és Rékasi Károly Forrás: YouTube

A színész két éve szenvedett motorbalesetet, viszont csak idén nyáron szabadulhatott meg a mankótól.

A darabot Verebes István rendezi, és Rékasi mellett a színpadon lesz Pikali Gerda, valamint Galambos Erzsi és Blazsovszky Ákos is.

69 évesen elhunyt Jay Thomas, amerikai színészhttp://www.life.hu/kult/20170825-69-evesen-elhunyt-jay-thomas.htmlAz egyik legviccesebb és legkedvesebb embernek tartották Jay Thomas amerikai színészt, aki hosszú betegség után hunyt el. Egyik legismertebb szerepét az Egy úr az űrből című sorozatban játszotta. Kult--Mindenki imádja a Sziget egyik vécéjét: titkos bulihelyre nyílt az ajtajahttp://www.life.hu/kult/20170825-a-sziget-egyik-vecejenek-ajtaja-titkos-bulihelyre-nyilt.htmlMár Amerikáig is eljutott a Sziget egyik vécéjének híre, és mindenki imádja. Az ajtaja mögött ugyanis nem pottyantóst talált az ember, hanem átjárót egy titokzatos buliba! Kult-- Hosszú betegség után elhunyt Tusa Erzsébet zongoraművészhttp://www.life.hu/kult/20170824--hosszu-betegseg-utan-elhunyt-tusa-erzsebet-magyar-zongoramuvesz.htmlHosszú betegség után otthonában érte a halál Tusa Erzsébetet, a Liszt-díjas zongoraművészt. Életének 90. évében járt. Kult--Gyászol az Omega együttes: elhunyt a zenekar fotósahttp://www.life.hu/kult/20170821-gyaszol-az-omega-egyuttes-elhunyt-a-zenekar-fotosa-cikkely-lajos.htmlAz Omega együttes az elmúlt két évben négy tagját veszítette el, és sajnos most újra temetnek. Kult--Hatalmas ingyenes show zárja a nyári vizes világbajnokságokathttp://www.life.hu/kult/20170818-hatalmas-ingyenes-show-zarja-a-nyari-vizes-vilagbajnoksagokat-fina.htmlA vizes világbajnokságot követő masters vb is hamarosan véget ér. A nyári vízi sportok búcsúztatására most egy hatalmas ingyenes show-t szerveznek lézershow-val és koncertekkel. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoÍme a 2017-es Sziget Fesztivál legjobb pillanatai: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170816-ezek-voltak-az-idei-sziget-fesztival-legjobb-pillanatai.htmlFantasztikus fotósorozat készült az idei Sziget Fesztivál legjobb pillanatairól. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.