Hegyi Barbara 51 évesen egy színdarab kedvéért vetkőzött

Hegyi Barbara Naptárlányok vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Barbara és kollégái a vetkőzéstől sem riadnak vissza, persze csak akkor, ha a fotónak van valamilyen művészi értéke. Ennek pedig van, hiszen egy színdarabhoz készült!

Hegyi Barbara 51 évesen sem mondott nemet arra, hogy szinte teljesen meztelenül fotózzák le, de nemcsak ő állt a kamera előtt pőrén, hanem kollégái is. A fotó ugyanis nem egy magazinnak készült, hanem egy színdarabhoz. A Naptárlányok című előadás a nők összefogásáról szól, akik mindenáron meg akarták valósítani a barátnőjük ötletét, aki egy kanapét akart vásárolni az egyik kórház onkológiai osztályára.

Hegyi Barbara 51 évesen egy színdarab kedvéért vetkőzött kollégáival együtt Forrás: Magyar Színház

Neki ugyanis egy kényelmetlen fotelban kellett várakozni mindahányszor férjére várt, hogy befejezzék a kezelését. Sajnos azonban a férj elhunyt, ám a nők ötlete megvalósult: meztelen naptárt adtak ki saját képeikkel, hogy támogathassák a kórházat. A történet persze nemcsak erről szól, a Magyar Színház előadásában minden megjelenik, ami az életben: összetartás, rivalizálás, humor, és persze a férjek. A Naptárlányok kedvéért Hegyi Barbara is ledobta a textilt, rajta kívül pedig még Soltész Erzsébet, Udvarias Anna, Tóth Enikő, Bede-Fazekas Anna és Igó Éva is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.