Vilmos és Harry herceg is szerepelhet az új Star Wars-epizódban

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Star Wars Vilmos herceg mozi Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rohamosztagos jelmezben állítólag Vilmos és Harry brit herceg, továbbá Tom Hardy és Gary Barlow énekes is szerepel a december közepétől látható új Star Wars-epizódban - osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter. Senki sem gondolta, hogy a hercegeket egyszer mozifilben láthatjuk majd.

Augusztusban a Star Wars: Az utolsó jedik sztárja, John Boyega hintette el az információt, hogy amikor Vilmos és Harry herceg áprilisban meglátogatta a Pinewood filmstúdióban zajló forgatást, rohamosztagosnak öltözve be is ugrottak egy jelenetbe. Rajtuk kívül állítólag Tom Hardy is vállalt egy felvételt, a Take That énekese, Gary Barlow pedig el is árulta, hogy márciusban forgatott a filmben.
A hollywoodi szaklap szerint Vilmos és Harry herceg, valamint Hardy és Barlow együtt tűnnek majd fel a sci-fiben: a Finnt alakító Boyegát kísérik majd egy liftben rohamosztagosként.

Vilmos herceg és Harry herceg - Hamarosan rohamosztagoskén láthatjuk őket Forrás: AFP/Justin Tallis

Boyega ezt a lap által szervezett, színészekkel folytatott kerekasztal-beszélgetésen meg is erősítette. Mint mondta, a hercegekkel együtt forgatni inkább szórakoztató volt számára, mint félelmetes, mindenesetre nagyszerű élményként festette le.

A Star Wars: Az utolsó jedik című filmet december 14-től játsszák a magyar mozikban. Az űreposz új részének forgatókönyvíró-rendezője Rian Johnson, a szereposztásban Daisey Ridley, Mark Hamill, Adam Driver, Benicio del Toro és Laura Dern is látható.

Meghalt Luis Bacalov Oscar-díjas argentin zeneszerzőhttp://www.life.hu/kult/20171116-meghalt-luis-bacalov-oscar-dijas-argentin-zeneszerz.htmlMeghalt 84 éves korában Luis Enrique Bacalov argentin zeneszerző, aki Massimo Troisi Neruda postása című filmje zenéjéért Oscar-díjat kapott. Bacalov szerda este hunyt el egy római kórházban, miután néhány nappal korábban agyvérzésen esett át. Kult--Elhunyt Keith Barron, színész http://www.life.hu/kult/20171115-eletet-vesztette-keith-baron-szinesz.htmlElhunyt a híres angol színész, Keith Barron. Kult--Programajánló a november 18-ai hétvégérehttp://www.life.hu/kult/20171115-programajanlo-november-18-ai-hetvegere.htmlNovember közepére megérkeztek a mínuszok, de ettől még nem kell csüggedned! Számos olyan program vár a hétvégén, amely valósággal felmelegíti a tested és a lelked egyaránt. KultOrigoSzabadúszó létről, Vígszínházról adott interjút Hernádi Judithttp://www.life.hu/kult/20171116-szabaduszo-letrol-vigszinhazrol-adott-interjut-hernadi-judit.html1986-ig volt a Vígszínház társulatának tagja Hernádi Judit, aki nyolc év után, karrierje csúcsán hagyta ott a teátrumot. Azóta - bár saját bevallása szerint olykor úgy érzi, társulatra lenne szüksége - szabadúszó, amit annak ellenére nem bánt meg, hogy nagyon kockázatos. Kult--Amikor a zaklatott visszavág: női bosszúfilmek (18+)http://www.life.hu/kult/20171114-noi-bosszufilmek.htmlAmikor épp szexuális zaklatásokról szóló botrányok sora rázza meg világszerte a közvéleményt, érkezik a magyar mozikba egy olyan film, ami nagyon is a témába vág - és aminek hősnője végül keményen szembeszáll a bántalmazójával. A Megtorlás történetének apropóján összegyűjtöttük azokat az emlékezetes női bosszúfilmeket, amelyekben hasonló események szolgáltatták a kiindulópontot. KultOrigoHarcos környezetvédő amazonokhttp://www.life.hu/kult/20171109-harcos-kornyezetvedo-vilagsztarok.htmlNégy gyönyörű színésznő, akik nemcsak a filmvásznon, hanem a magánéletben is harcolnak. Mi a közös Julia Robertsben, Stana Katicban, Natalie Portmanben és Daryl Hannahban? Mindannyian lelkes és elkötelezett környezetvédők. Összeállításunkból most megtudhatod, a négy amazon hogyan harcol a környezetünk megóvásáért. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.