Így készült a Valami Amerika 3: exkluzív fotók és videó

Hujber Ferenc forgatás mozi Valami Amerika 3 Pindroch Csaba Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem kell olyan sokat várni, hogy a mozikba kerüljön a Valami Amerika 3. része. Február 18-tól mindenki megnézheti a három balek testvér újabb kalandjait.

Elkészült a Valami Amerika 3. része, és már nem is kell sokat várni arra, hogy a mozikba kerüljön. Február 15-től mindenki megnézheti a szerencsétlen testvérek újabb kalandjait. A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően.

Így készült a Valami Amerika 3 Forrás: Wlcsek András

A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

Az ikonikus jelmez sem maradhatott ki Forrás: Wlcsek András

Pindroch Csaba, Szabó Győző és Hujber Ferenc hármasán kívül visszatérnek majd a megszokott szereplők, de újabb sztárok is szerepet kapnak a filmben.

Új és régi szereplőkkel is találkozhatunk Forrás: Wlcsek András

Ismét láthatjuk majd Szervét Tibort, Ónodi Esztert, Oroszlán Szonját, valamint Csuja Imrét, Faragó Andrást, Thuróczy Szabolcsot, Tompos Kátyát, mellettük a harmadik részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak.

Meghalt Rance Howard színészhttp://www.life.hu/kult/20171126-meghalt-rance-howard-szinesz-89-eves-volt.htmlElhunyt a 89 éves színész Rance Howard. Filmekből és sorozatokból is ismerhetjük a nevét, még a halála előtt is több produkcióban forgatott. KultOrigoHosszú Katinka harmadik könyve megjelenthttp://www.life.hu/kult/20171125-hosszu-katinka-uszo-harmadik-konyve-megjelent.htmlAhogy ígérte, szombaton, névnapja reggelén meglepte rajongóit Hosszú Katinka. KultFotó: Mudra László - OrigoLenyúlás lehet a Jégvarázs című mese betétdala!http://www.life.hu/kult/20171124-lenyulas-lehet-a-jegvarazs-cimu-mese-betetdala.htmlA Disney Jégvarázs című meséjének betétdalát kis túlzással mindenki ismeri. Volt idő, amikor még a csapból is ez folyt, és még az is kívülről fújta a szövegét, akinek nincsen gyermeke. Egy chilei zenész azonban most pert indított A Disney és a dal előadói ellen: azt állítja, az ő 2008-as slágeréről koppintották. KultOrigo7 film, aminek a főhőse időhurok rabságába esik http://www.life.hu/kult/20171121-het-film-aminek-a-fohose-idohurok-rabsagaba-esik.htmlMost kerül a hazai mozikba a Boldog halálnapot! című film, melynek diáklány főszereplőjét meggyilkolja egy álarcos gyilkos - ő azonban az időben visszamenve reggel felébred, és újra meg újra átéli a halála napját, így esélyt kapva az életben maradásra. Az ötlet nem új, ha a tinihorroros zsánerben még nem is sütötték el: láttunk már jó pár olyan mozihőst, akinek időhurokba kerülve egy bizonyos eseménysort kellett ismétlődően átélnie. Összegyűjtöttük a kedvenceinket! KultOrigoMoziba került az Ambrus Attila életéről szóló filmhttp://www.life.hu/kult/20171122-moziba-kerult-az-ambrus-attila-viszkis-eleterol-szolo-film.htmlMozikba került Ambus Attila életét feldolgozó film. A Life.hu a Viszkist kérdezte arról, szerinte mennyire sikerült valósághűen összerakni a produkciót. Attila arról is beszélt, van, akinek nem szimpatikus, hiszen nem egy pozitív hős, de azokról is megvan a véleménye, akik nyilvánosan támadják. KultOrigoSzínházi szerződése nyomasztotta halála előtt Benkő Gézáthttp://www.life.hu/kult/20171121-szinhazi-szerzodese-nyomasztotta-halala-elott-benko-gezat-a-joban-rosszban-egykori-szereplojet.htmlVáratlanul hunyt el a Jóban Rosszban sorozatban az ország kedvenccévé lett színész, a 48 éves Benkő Géza. Most arról lehet olvasni, hogy volt, ami nagyon nyomasztotta a művészt. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.