emlékkoncert Tóth Vera Fábián Juli Mujahid Zoli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fábián Juli emlékére koncertet szerveztek barátai, és zenésztársai. Ott búcsúztatták az énekesnőt, ahol a legjobban szeretett lenni, vagyis a színpadon.

Decemberben távozott az élők sorából Fábián Juli hosszan tartó betegség után. Halála az egész országot megrendítette, rajongói, barátai sokáig képtelenek voltak felfogni, nincs többé. A 37 évesen elhunyt énekesnő emlékére koncertet tartottak zenésztársai, kedvenc dalaival tisztelegtek Juli előtt.

Koncertettel búcsúztatták Fábián Julit Forrás: MTI/Mohai Balázs

A színpadra egymás után léptek fel azok, akik szerették őt, többek között Dés László, a Magna Cum Laude, Tátrai Tibusz, Horányi Juli, Wolf Kati, Palya Bea és Mujahid Zoli is énekelt.

Mujahid Zoli is énekelt a koncerten Forrás: FEM3 Café

Mi Julival egy általános iskolába jártunk, aztán osztálytársak voltunk a Zeneművészeti Egyetemen" – árulta el a Ripostnak Zoli. Hozzátette,nagyon féltette Julit, amikor betegségére fény derült. "

vasárnap este biztosan boldog volt, hogy elénekeltük a kedvenc dalait"

"Szeretünk Fábián Juli, sosem felejtünk"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.