Majka, Pápai Joci és Curtis szerezték a Volt Fesztivál idei himnuszát

zene Majka Pápai Joci Curtis VOLT Fesztivál Himnusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén 24 éves a Telekom Volt Feszvitál, ebből az alkalomból pedig a Majka & Curtis duót, valamint Pápai Jocit kérték fel arra, hogy készítsék el a fesztivál himnuszát. 

Irány Sopron! címmel jelent meg a 25. Telekom Volt Fesztivál himnusza, melynek elkészítésére a Majka & Curtis duót, valamint Pápai Jocit kérték fel a szervezők.

"Az elmúlt években olyan VOLT himnuszok születtek, melyek a hazai rádiók játszási listáin azóta is szerepelnek és a legnagyobb videómegosztón többmilliós, sőt több tízmilliós letöltést éltek meg eddig. Biztos vagyok abban, hogy a Telekom VOLT Fesztivál egyik legjobban várt és évek óta visszatérő két hazai sztárjának, Majkának és Curtisnek ez a dala is tarolni fog az éterben és a neten is" - idézi a Lobenwein Norbert főszervező szavait a Bors.

Majka azt mondta, hogy ők is nagyon szeretik a Volt Fesztivált, minden évben úgy intézik, hogy a koncerten kívül is ott tudjanak tölteni néhány napot. "Olyan is előfordult, hogy maszkban buliztam és senki sem ismert fel. Az egy igazán felszabadult este volt. Szóval van bőven emlékünk, amiből ihletet tudtunk meríteni, amikor megírtuk az "Irány Sopron!" című dalt" - mondta Majka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.