Ez volt Andy Vajna utolsó tévés szereplése: a sikeres filmezésről, a magyar sikerekről beszélt

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
Andy Vajna Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna legutolsó televíziós interjúját a Jakupcsek Plusz című műsornak adta ősszel.

A kormánybiztos Tenki Réka színésznő és Szász János rendező mellett többek között a sikeres filmezésről, annak receptjéről, a magyar sikerekről, valamint az amerikai piacra való betörésről beszélt, amit itt meg is hallgathatsz.

Vajna a műsorban felelevenítette baráti kapcsolatát Arnold Schwarzeneggerrel is, valamint azt a történetet is, amikor Orbán Viktorral ellátogattak az akkor még kaliforniai kormányzó Terminátor irodájába.

Andy Vajna Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Instagramján búcsúzik Dobó Kata Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-instagramjan-bucsuzik-dobo-kata-exetol-andy-vajnatol.htmlAz Instagramján fekete négyzettel búcsúzik Dobó Kata Andy Vajnától. A színésznő és a kormánybiztos 2006-ig alkottak egy párt, hét évig voltak együtt, de a szakításuk után is jó barátságban maradtak egymással. TV + Sztárok--Felnőtt nő lett Kiszel Tünde lánya, Donatella: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-felnott-no-lett-kiszel-tunde-lanya-donatella-foto.htmlKeringőruhában pózolt szalagavatóján Kiszel Tünde lánya, Donatella, a büszke édesanya pedig meg is osztotta a fotót. TV + SztárokOrigoValóVilág: ezért nem szexel a Villában Zsuzsu (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190119-valovilag-ezert-nem-szexel-a-villaban-vv-zsuzsu.htmlIgazságsapkát húztak magukra a villalakók, amelynek a lényege az volt, hogy aki viselte, csak igazat válaszolhatott a többiek kérdéseire. A játékosok gyorsan intimebb témákra terelték a szót, így Zsuzsunak el kellett mondania, miért nem szexel a villában. TV + SztárokOrigoValóVilág: Adri lett a kiválasztotthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-valovilag-adri-lett-a-kivalasztott-parbaj.htmlA ValóVilág kiválasztásán döntetlen lett az állás, így Lacikának kellett döntenie arról, ki menjen ki párbajozni: Roli vagy Adri. Végül a lányra került a zöld kendő. TV + SztárokOrigoÁllítják: Katalin hercegné életére törtekhttp://www.life.hu/sztarok/20190113-allitjak-katalin-hercegne-eletere-tortek-isis.htmlTavaly májusban arról lehetett olvasni, hogy az Iszlám Állam egyik katonája végezni akart a négyéves György herceggel. Azóta kiderült, hogy az ISIS célpontjává vált Katalin hercegné is: meg akarták mérgezni. TV + Sztárok--17 évvel ezelőtti fotót posztolt Tóth Gabi: így nézett ki az első koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190113-17-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-toth-gabi.htmlRetrófotót mutatott az Instagram-oldalán követőinek Tóth Gabi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.