Otthonában elhunyt a Prodigy énekese, Keith Flint

Forrás: MTI/EPA/Hugo Marie -
Essex halál zene Dunmow Prodigy Keith Flint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 49 évesen elhunyt a Prodigy együttes énekese, Keith Flint. A zenészt hétfő reggel az otthonában találták meg. 

Hétfőn, 8 óra 10 perckor riasztották az essexi mentőket Keith Flint, a Prodigy énekes frontemberének házához. Az énekest holtan találták saját otthonában – írja a The Sun.

A cikk szerint a helyszínre érkező rendőrök nem találtak gyanús körülményekre utaló nyomot. Többet egyelőre nem közölte a sajtóval, de a cikk megjelenésekor még a helyszínen voltak. Az 1990-ben alapított banda énekese, Keith Flint mindössze 49 éves volt. Nemcsak az együttes miatt ismerték a nevét világszerte, de híres volt extrém hajviseletéről is.

Keith Flint 2015-ben Forrás: MTI/EPA/Hugo Marie

Elhunyt Janice Freeman, a Voice énekesnőjehttp://www.life.hu/kult/20190304-elhunyt-janice-freeman-a-voice-enekesnoje.htmlA szívébe jutott vérrög okozta a sikeres énekesnő, Janice Freeman halálát. Freeman a Voice énekesnője volt és Miley Cyrus csapatában versenyzett. Kult--Így búcsúzik a Facebookon Ábel Anita Koós Jánostólhttp://www.life.hu/kult/20190303-igy-bucsuzik-a-facebookon-abel-anita-szineszno-koos-janostol.htmlAhogy Hajdú Péter, úgy Ábel Anita is a Facebookon búcsúzik a 81 éves korában elhunyt Koós Jánostól. Kult--Így emlékezik meg a Facebookon Koós Jánosról Csonka Andráshttp://www.life.hu/kult/20190303-igy-emlekezik-meg-facebookon-koos-janosrol-csonka-andras.htmlHajdú Péterhez, Curtishez, Ábel Anitához és másokhoz hasonlóan a Facebookon is elbúcsúzott Csonka András Koós Jánostól. Kult--Íme, néhány ikonikus szám Koós Jánostól: ezekkel emlékezünk meg rólahttp://www.life.hu/kult/20190303-ime-nehany-ikonikus-szam-koos-janostol-ezekkel-emlekezunk-meg-rola.htmlKoós János 81 évesen távozott az élők sorából, de dalaiban örökre élni fog. Több ikonikus slágert köszönhetünk a zenésznek, ezekkel emlékezünk meg róla. Kult--Meghalt Koós Jánoshttp://www.life.hu/kult/20190303-elhunyt-koos-janos-tancdalenekes-parodistaszinesz.htmlRövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában elhunyt Koós János táncdalénekes, parodista-színész – tudatta a család vasárnap az MTI-vel. Kult--Bizarr titkok a múltból – Hírességek és furcsa szokásaikhttp://www.life.hu/kult/20190228-bizarr-titkok-a-multbol-festok-zeneszerzok-es-irok-furcsa-szokasai.htmlA művészek és nagy gondolkodók kétségtelenül formálták a történelmet, de nem ez az egyetlen, ami közös bennük. Zsenialitásuk és különcségük számtalan furcsa szokást takart, amelyek egy részét most felfedjük. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.