csernobili atomerőmű Csernobil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már mind az öt rész látható a HBO ötrészes minisorozatából, a Csernobilból. Az 1986-os nukleáris katasztrófát bemutató alkotás lenyűgözte a világot. 

A sorozat az IMDb-n elképesztő gyorsasággal haladt felfelé a népszerűségi listán, mostanra elérte a 9.6-os összpontszámot, amit televíziós sorozatnak eddig még soha nem sikerült. A Csernobil a Trónok harcát is megelőzte.

Az IMDb-n bárki értékelheti a filmeket, sorozatokat, a számok a laikus közönség, valamint a kritikusok véleményét egyaránt tükrözik.

Forrás: HBO

A Napszállta nyerte el a France Culture diákzsűrijének díját Cannes-banhttp://www.life.hu/kult/20190519-a-napszallta-nyerte-el-a-france-culture-diakzsurijenek-dijat-cannesban.htmlNemes Jeles László Napszállta című filmje nyerte el a France Culture francia kulturális közrádió diákzsűrijének díját, amelyet a 72. cannes-i fesztiválon adtak át vasárnap. KultOrigoDuncan Laurence nyerte Arcade című dalával a 64. Eurovíziós Dalfesztiválthttp://www.life.hu/kult/20190519-eurovizios-dalfesztival-hollandia-gyozott.htmlHollandia színeiben Duncan Laurence nyerte Arcade című dalával a 64. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Tel-Avivban. Kult--Sehol máshol nem kóstolható fogások a csütörtökön nyíló OTP Bank Gourmet Fesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20190517-sehol-mashol-nem-kostolhato-fogasok-csutortokon-nyilo-otp-bank-gourmet-fesztivalon.htmlAz ország legjobb konyhái készülnek egyedi kreációkkal a csütörtökön induló Gourmet Fesztiválra, ahol a kóstolás mellett hazai és külföldi sztárséfek nyilvános előadásain és tematikus workshopokon is részt vehetnek a látogatók. A két Michelin-csillagos Onyx kenyérfagylaltja, a saját budapesti éttermének nyitására készülő Rácz Jenő dashis tőkehala és a friss csillagos Babel már klasszikusnak számító szarvasgombás tojásos nokedlije: ezeket is megkóstolhatja, aki kilátogat május 16–19. között a fesztiválnak helyet adó Millenáris Parkba. KultOrigoElhunyt Vass Éva színésznőhttp://www.life.hu/kult/20190512-elhunyt-vass-eva-szineszno-gabor-miklos-felesege.htmlMeghalt Vass Éva Jászai Mari-díjas színésznő: 85 éves volt. Kult--Sajátos módszerrel gyógyítja magát Palya Beahttp://www.life.hu/kult/20190512-sajatos-modszerrel-gyogyitja-magat-palya-bea-enekesno.htmlAz énekesnő elárulta, hogyan születnek a dalai, amelyek szövegéhez saját élettapasztalatából merít. Az alkotás közben előtörő érzéseit, gondolatait olykor a nagyérdeművel is megosztja az énekesnő, aki nehéz időszakon van túl. Az előadások jelentenek orvosságot a számára. Kult--Meghalt Pua Magasiva színész – 38 éves volthttp://www.life.hu/kult/20190512-meghalt-pua-magasiva-szinesz-38-eves-volt.htmlElhunyt a Power Rangers Ninja Storm című sorozatból ismert színész, a 38 éves Pua Magasiva. Szombat reggel holtan találták wellingtoni otthonában. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.