Irigy Hónaljmirigy betegség halál Ambrus Zoltán tragédia zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú betegség után elhunyt az Irigy Hónaljmirigy együttes tagja, Ambrus Zoltán. A tragikus hírt a zenekar tudatta a közösségi oldalán.

Tragikus hírről számolt be a közösségi oldalán az Irigy Hónaljmirigy együttes. Ambrus Zoltán, a zenekar örökös tagja 53 éves korában, hosszú betegség után örökre lehunyta a szemét.

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a mai napon életének 54. évében hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán az Irigy Hónaljmirigy együttes örökös tagja. Nincsenek szavaink, csak a mérhetetlen fájdalom és a gyász" – írta bejegyzésében a zenekar.

Ambrus Zoltán évekkel ezelőtt szenvedett súlyos autóbalesetet. A hosszú felépülés alatt eltűnt a nyilvánosság elől, a gyógyulásra koncentrált. A rajongókat is megrendítette a hír, kommentben fejezik ki részvétüket a családnak és a barátoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.