Halasztódik A hobbit című film forgatásának megkezdése, mivel perforált gyomorfekéllyel kellett műteni Peter Jacksont, a produkció rendezőjét szerdán.

A 49 esztendős Oscar-díjas filmest szerdán este szállították kórházba Wellingtonban, mivel erős gyomorfájdalmakra panaszkodott. Melissa Booth szóvivő szerint Sir Peter már jól van, orvosai szerint teljesen rendbe fog jönni. Mint hangsúlyozta: Jackson természetesen folytatja a munkát felgyógyulása után, és az operáció miatt csak kisebb késedelemre kell számítani.

Forrás: AFP

Késik A hobbit

A J.R.R. Tolkien regényéből készülő kétrészes film felvételei február közepén kezdődtek volna Új-Zélandon. A produkció első részének bemutatását 2012 decemberére, a másodikat egy évvel későbbre tűzték ki. Az ugyancsak Jackson rendezésében készült A Gyűrűk ura-trilógia hatalmas világsikerét követően hamarosan elkezdődött a történet előzményeként számon tartott A hobbit filmes adaptációjának előkészítése. Pénzügyi gondok miatt azonban a tetemes költségvetésű munka évekig nem kapott zöld utat, ám miután az akadályok elhárultak, átmenetileg az új-zélandi szakszervezetek bojkottja sodorta veszélybe a forgatást.

A hobbit Tolkien fantáziavilágában, Középföldén játszódik. Főhőse Zsákos Bilbó, a hobbit, aki kincskereső útra indul. A kaland nem veszélytelen, mert a sok drágaságot egy sárkány őrzi.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Akcióhősök, ha összefutnakhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110126-jason-statham-sylvester-stallone-es-donald-sutherland-a-mestergyilkos-bemutatojan.html Ismét babát vár a magyar színésznő!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110126-gubas-gabi-allapotos.html 6 testgyakorlat az őrületesen jó orgazmusérthttp://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110126-edzesprogramok-a-szexert.html Pandát kapott Sebestyén Balázs Kínából!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110126-pandaval-lepte-meg-balazsekat-kasza-tibi.html Szandikát dührohamok gyötrik!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110126-vv-szandikanak-duhrohamai-vannak.html Íme Kipenzi, az imádnivaló bébigorillahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110126-kipenzi-az-imadnivalo-bebigorilla.html