Az egykori szívtipró és nagyszerű színész, az Ilyenek voltunk, az Átlagemberek és megannyi világsiker főhőse mostanában feketelistán van az álomgyárban.

Az igéző szemű ikon, Robert Redford nem érti, miért nem kap szerepet a hollywoodi filmesektől. Legutóbb, 2007-ben a Gyávák és hősökben volt munkája, annak a főszerepét játszotta Tom Cruise oldalán, és a filmet is ő rendezte - olvasható a Blikkben.

AFP

Négy éve azonban mintha megfeledkeztek volna róla, annak ellenére, hogy ő folyamatosan kilincsel a szerepekért. De az álomgyárnak meg is vannak az indokai: Redford már kissé megöregedett - hetvennégy éves, másrészt mellőzöttségében az is közrejátszhat, hogy 30 éve megalapította a Sundance Filmfesztivált, amely a független filmeseket és filmeket népszerűsíti Hollywooddal szemben. Ennek pedig az álomgyár egyáltalán nem örül.

 

 

,,Ha egy producernek azt mondom, hogy szívesen eljátszanám ezt vagy azt a szerepet, rám csodálkozik, hogy tényleg, nem is gondolta volna rólam." - panaszolta Robert Redford.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!A király, aki nem akart uralkodnihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110201-a-kiraly-beszede-filmkritika.html Johnny Depp, a tucatfigurahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110112-johnny-depp-az-atlagpasi.html Bruce Willis nyugdíjas, és élvezihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20101210-bruce-willis-nyugdijas-es-elvezi.html