A kancsal oposszum tudja, ki nyeri az Oscart

nyertes Oscar-díj Colin Firth oposszum Natalie Portman kancsal Oscar 2011
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oscar-orákulumként hódít az Egyesült Államokban Heidi, a lipcsei állatkert világhírűvé vált kancsal oposszuma, "aki" Natalie Portman és Colin Firth sikerére tippelt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Heidi kedden és szerdán vendégeskedett Jimmy Kimmel televíziós beszélgetős műsorában. Az oposszumnak a vasárnapi Oscar-gála előtt öt aranyszobrocskát mutattak meg, ezeket a legjobb női és férfi főszereplő kategóriában jelölt színészek képeivel díszítették. A kancsal állat - a vélemények szerint - Natalie Portmant, a Fekete hattyú című balettdráma főszereplőjét jelölte győztesnek, a férfiaknál Colin Firth brit színészre, A király beszéde című film főszereplőjére esett a választása.

A lipcsei állatkert nem engedte el Németországból az ország új kedvencét, helyette Jimmy Kimmel munkatársai utaztak a német városba.

Az oposszum Paul, a tavalyi labdarúgó-világbajnokság egyik legnagyobb csillagává vált polip helyébe lépett; a jóspolip nem sokkal a dél-afrikai torna után pusztult el.

forrás: MTI

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.