Al Pacino bár állítja, önhibáján kívül maradt el az adók befizetésével, most mégis adócsalással vádolják.

Az Oscar-díjas színészről nemrég kiderült, hogy száznyolcvanezer dolláros, azaz negyvenmillió forintos adótartozást halmozott fel, ami miatt adócsalással vádolják. Az ügy kapcsán vizsgálat indult ellene - értesült a Bors.

AFP


"Al Pacino nem akarattal nem fizette be az adót, mindez a kétes hírű pénzügyi tanácsadójának, Kenneth Starrnak köszönhető, aki átverte" - mondta Pacino szóvivője.

A színész magyarázata már csak azért is hihetőnek tűnik, mivel Kenneth-ről korábban már kiderült, hogy átverte Uma Thurmant és Martin Scorsesét is, majd végül az adóhivatal hét és fél évre ítélte az összesen harminchárom millió dolláros sikkasztása miatt.

Meghalt az Alice in Chains egykori basszusgitárosahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110309-meghalt-az-alice-in-chains-egykori-basszusgitarosa.html Tragédia! Leégett a mozisztár otthona!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110307-rubina-ali-a-gettomilliomos-sztarjanak-haza-leegett.html Borzalmas baleset történt az egyik tehetségkutatóbanhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110304-kivertek-a-fogat-egy-enekesnek-egy-azsiai-tehetsegkutatoban.html