énekesnő Gwen Stefani No Doubt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, elege lett Gwen Stefaninak a magányból. Az énekesnő a hírek szerint feladja szólókarrierjét, és visszatér ahhoz a csapathoz, mely világsztárt csinált belőle.

Gwen Stefani már egy ideje tervezi, hogy ismét csatlakozik a No Doubt együtteshez - ez pedig szólókarrierje végét jelenti majd. A stílusos énekesnő 2004-ben távozott a csapatból, első albumai igen sikeresek lettek. A "Love.Angel.Music.Baby" és a "The Sweet Escape" is platinalemez lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Gwen a következőket mondta az Entertainment Weekly magazinnak szólókarrierjéről: "Az egy hirtelen döntés eredménye volt. Kicsit tovább tartott, mint ahogy bárki is gondolta volna - mert élveztem, és volt, ami inspirált. De minden úgy lesz, ahogy lennie kell. Én sodródom az árral..." - vallotta a csinos Gwen, aki hamarosan ismét No Doubt-tag lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.