Úgy tűnik, elege lett Gwen Stefaninak a magányból. Az énekesnő a hírek szerint feladja szólókarrierjét, és visszatér ahhoz a csapathoz, mely világsztárt csinált belőle.

Gwen Stefani már egy ideje tervezi, hogy ismét csatlakozik a No Doubt együtteshez - ez pedig szólókarrierje végét jelenti majd. A stílusos énekesnő 2004-ben távozott a csapatból, első albumai igen sikeresek lettek. A "Love.Angel.Music.Baby" és a "The Sweet Escape" is platinalemez lett.

Forrás: AFP

Gwen a következőket mondta az Entertainment Weekly magazinnak szólókarrierjéről: "Az egy hirtelen döntés eredménye volt. Kicsit tovább tartott, mint ahogy bárki is gondolta volna - mert élveztem, és volt, ami inspirált. De minden úgy lesz, ahogy lennie kell. Én sodródom az árral..." - vallotta a csinos Gwen, aki hamarosan ismét No Doubt-tag lesz.Irány Isztambul! Újra megnyílt a szultán fürdője!http://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110609-utazas-szorakozas-program-ujra-megnyilt-a-szultan-furdoje.html Harc a tökéletes esküvőérthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110607-mozi-film-szorakozas-kritika-harc-a-tokeletes-eskuvoert.html 8 világhírű paparazzó, akik elől menekülnek a sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110603-nekik-koszonhetjuk-a-legjobb-sztarfotokat-ok-a-vilag-leghiresebb.html Sokkoló titkok derültek ki Robbie Williamsről!http://www.life.hu/szorakozz/20110602-robbie-williams-hormoninjekciokkal-fiatalodik.html 6 lebilincselő olvasmány a nyári vakációra!http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110602-szorakozas-olvasas-konyv-unnepi-konyvhet-6-lebilincselo-olvasmany-a.html