Kat Von D Jesse James Sandra Bullock szakítás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jesse James és Sandra Bullock tavaly váltak el, miután kiderült, a férfi igencsak sokszor megcsalta kedvesét.

Tavaly alig ünnepelte meg Sandra Bullock az Oscar-díját, kiderült az igazság a hűtlen kedveséről. Akkor kitudódott, hogy Jesse James sok nővel megcsalta Sandrát, de a legkomolyabb románc Kat Von D tetoválóművészhez fűzte. Később Kat és Jesse hatalmas szerelmétől és remek szexuális életétől volt hangos a sajtó - a pár januárban eljegyzést ünnepelt, és nyárra tervezték a lagzit.

AFP
AFP

Most azonban bejelentették a szakítást: "Nagyon szomorú vagyok, mert igazán szeretem őt. De a köztünk lévő távolság egyszerűen túl nagy volt" - vallotta Jesse James a People magazinnak. Kat új valóságshow-ra készült Los Angelesben, Jesse pedig texasi otthonában lakott legszívesebben gyermekeivel - így áthidalhatatlan volt köztük a különbség. "Már nem vagyok együtt Jesse-vel. Nagyon szeretem őt és a családját, de ez minden, amit a történtekről mondani szeretnék. Remélem, ezt mindenki elfogadja és tudomásul veszi" - vallotta az extrém külsejű huszonkilenc éves Kat Von D.

Parti a szvingerklubban, 1. rész - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110725-parti-a-swinger-klubban-1-resz-tarsat-keres-a.htmlAnális szex: gyönyör vagy fájdalom?http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-szexterep-a-hatso-kertben.htmlEzért jó reggel szexelni!http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-jo-a-reggeli-szex.html5 fontos szexszabály régi motorosoknakhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-5-szexszabaly-regi-motorosoknak.htmlUjjméreted árulkodik férfiasságodrólhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110721-szex-szerelem-parkapcsolat-az-ujjmeret-a-lenyeg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.