T-Home tévé előfizetés internet nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges ajánlat: harminc napon át napi öt értékes készüléket lehet nyerni a T-Home jóvoltából.

A 2011. szeptember 19-től október 18-ig tartó időszakban naponta egy 3D-s Samsung Smart tévét, egy 9-es sorozatú Samsung notebookot, egy HTC Flyer tabletet, egy Xbox Kinect játékkonzolt és egy iPhone4 16 GB okostelefont sorsolnak ki a T-Home tévé- vagy internetszolgáltatást újonnan megrendelő és hűségidőt vállaló ügyfelek között. A mennyiben valaki két szolgáltatásra, tévé- és internetcsomagra is előfizet, akkor a sorsoláson dupla eséllyel indul. A napi öt nyereményt a nyereményjátékban az azonos napon leadott megrendelésekből sorsolják ki, ha a szolgáltatás 2011. november 20-ig bekötésre kerül. A sorsolást 2011. november 21-én tartják, a szerencsés nyertesek ezt követően értesülnek tárgynyereményeikről.



Mindezek mellett a T-Home az internet- vagy tévészolgáltatását hűségidővel megrendelő ügyfelei számára elengedi a havi díjat a létesítéstől számított egy hónapig, és még a telepítési díjat sem számítja fel. Amennyiben valaki tévészolgáltatását internetszolgáltatással, vagy internet- és telefonszolgáltatással együttesen, vagy ezen szolgáltatások mellé rendeli meg, a T-Home kedvezményrendszer igénybevételével a tévé mellett telefon és/vagy internet-szolgáltatásokra is megkapja a Dupla, Tripla kedvezményeket az első hónap alatt is.

Érdemes tehát most T-Home-ra váltani: a tévézés és a netezés élménye mellett szerencsés esetben értékes nyereményben lehet részünk. Minderről bővebben a T-Home oldalán lehet olvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.