Horváth István ájulás baleset Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Üvegajtónak rohant a megasztáros fiú, aminek ájulás lett a vége.

Horváth István nem túl szerencsés: folyton összetöri magát, alig van ép csontja. Legutóbb a Megasztár múlt heti élő show-ja előtt érte baleset. A megasztáros nekiszaladt egy üvegajtónak, és elájult.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

,,Csokiért akartam kirohanni, de nagy izgalmamban beleszaladtam a csukott üvegajtóba. Az egyik oldal nyitva volt, a másik meg zárva, de olyan tiszta volt, hogy nem vettem észre. Egy pillanatra elvesztettem az eszméletemet, aztán amikor magamhoz tértem, próbáltam vérző orral észrevétlenül kimenni, hogy ne röhögjenek ki a biztonsági őrök" - mondta a Borsnak a tehetséges énekes.

Szolgálják és védik - a gyerekkorthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120328-polisse-szolgaljak-es-vedik-a-gyerekkort.htmlModellfiúval kavar Katy Perryhttp://www.life.hu/szorakozz/20120328-ime-katy-perry-uj-pasija.htmlBond-lányok a süllyesztőben - Szépségük sem mentette meg őket a sikertelenségtőlhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120326-bondlanyok-a-sullyesztoben-szepseguk-es-a-szerep-sem-mentette.htmlSzextitkokról pletykált a népszerű rádióshttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120326-kifecsegte-liptai-es-bochkor-szextitkait-boros-lajos-hajdu-peter.htmlÖsszejött a Megasztár két fiatal énekese?http://www.life.hu/szorakozz/20120326-osszejott-a-megasztar-ket-fiatal-enekese-radics-gigi-es-burgess.htmlEgyelőre nem készül újra férjhez menni Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/szorakozz/20120322-csobe-huzza-fiatal-kedveset-a-vilaghiru-enekesno-jennifer-lopez.htmlTeljesen kikelt magából - Fotósra támadt a TV2 egykori sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120324-teljesen-kikelt-magabol-damu-roland-fotosra-tamadt-a-tv2.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.