Való Világ szerelem VV Kinga VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Kinga szerelmes! A szőkeség jelenleg a VV győztesével, Attilával jár.

Attila és Kinga a napokban hivatalosan is felvállalta egymást. Attila jól tudja, hogy hamar pletykálni fognak róluk, hiszen a villában nem alakult túl rózsásan a kapcsolatuk. A szőkeséget pedig azzal is vádolhatják, hogy csak a VV-győztes pénzére utazik.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Szólj bele! Hogyan készültök a húsvétra? Mit kapnak a locsolók? :)



"Igen, a hír igaz! Egy napja, hogy Kinga kiírta az egyik közösségi oldalra, hogy kapcsolatban vagyunk. Kinga keresett meg engem, nem sokkal a játék vége után. Ha rajtam múlt volna - a villában történtek után -, biztos, hogy soha nem hívtam volna fel. Azt sem tagadom, hogy amikor újra találkoztunk, szinte egyből egymásra találtunk. De én még nem aludtam náluk" - idézi Attilát a Stop.hu.

"Jól tudom, hogy mi várható ezek után. Sokan majd úgy gondolják, Kinga egy érdekember, aki csak azért foglalkozik velem, mert megnyertem a játékot. Megjegyzem, már arra is volt példa, hogy valaki azt javasolta, a korábbi tortúra után használjam ki a helyzetet, aztán dobjam Kingát, de természetesen ennél sokkal többről van szó közöttünk. Amúgy mindenki azt gondol, amit akar, mi pedig továbbra is találkozgatunk és jól érezzük magunkat. Aztán majd meglátjuk, mi lesz belőle" - tette hozzá Attila. "Együtt vagyunk, de nem szeretnénk erről nyilatkozni. Nem akarjuk, hogy bárki szétbarmolja a kapcsolatunkat, nagyon védjük a viszonyunkat" - vallottaKinga.

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.