Jason Segel végre megtörte a csendet: először mesélt kapcsolatáról Michelle Williamsszel.


Marilyn Monroe megformálója, Michelle Williams végre boldog. Pár napja bukott le új kedvesével, Jason Segel színésszel, akivel állítólag csodásan érzi magát. A pár azonban nem teregeti ki a magánéletét, és titokban tartják a kapcsolatukat. Jason Segel azonban végre megszólalt, és röviden nyilatkozott új szerelméről.

Forrás: AFP
Kattints a képre Michelle szexi Monroe-s képeiért!

"Mindkettőnk fő célja az, hogy nagyon boldog legyen. Mást nem szeretnék mondani a témáról" - vallotta a színész, aki ezzel megerősítette a hírt, miszerint valóban együtt van a szőke színésznővel. Barátai szerint Jason Segelre remek hatással van a tehetséges Miss Williams: "Jason sokkal többet foglalkozik magával, edz, helyesen étkezik, és jobban öltözik, hogy minél jobban tetsszen új kedvesének. Ráadásul a sztár imádja Michelle kislányát, Matildát is, így már az apaszerep sem idegen számára."


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen  és a Facebookon  is!


Besúgó prosti volt Cicciolina (18+)http://www.life.hu/szeress/20120417-besugo-prostitualt-volt-cicciolina.html Kedvenc színeink árulkodnak szexualitásunkról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120417-szex-es-parkapcsolat-kedvenc-szined-arulkodik-szexualitasodrol.html Jól bevált szexébresztő praktikák - 5 tipp férfiaktól (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120415-szerelem-parkapcsolat-5-tipp-az-ellaposodo-szex-ellen-.html Végre vallott szerelmi életéről Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szeress/20120412-scarlett-johansson-a-szerelmi-eleterol-vallott.html Hivatalosan is elvált a sztárpárhttp://www.life.hu/szeress/20120412-hivatalosan-is-elvalt-a-sztarpar.html Elkelt a népszerű sorozat szívtiprójahttp://www.life.hu/szeress/20120413-elkelt-a-nepszeru-sorozat-szivtiproja-chris-noth.html Csak szexre kellesz, avagy a palira vett pasik esete (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120412-csak-szexre-kellesz-avagy-a-palira-vett-pasik-esete.html Énekesnővel randizik Harry herceghttp://www.life.hu/szeress/20120411-harry-herceg-uj-kedvese-mollie-king.html Meddig férfi a férfi? - A pénisz életciklusa (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120410-szex-szerelem-parkapcsolat-a-penisz-eletciklusa.html