Európa-bajnokság szórakozás program foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel még a leglustább férfit is izgatja, hogyan sportolnak mások, július 1-ig még biztosan a focié a főszerep. Európa szeme most a képernyőkre és a kivetítőkre tapad, neked azonban nem kell eljátszanod, hogy érdekel a bajnokság. Lelátónyi program vár az Eb alatt is, barátnőkkel, barátokkal, gyerekkel, de ami a legfontosabb, hogy pasi nélkül.


1. Kulináris élvezetek a csajokkal

Használd ki a foci-Eb-t, hogy nem kell főznöd. Helyette kiabáld össze a csajokat és egyetek egy jót. Ez lehet egy piknik a délutáni napsütésben, egy kiülős, romkocsmás, iszogatással egybekötött vacsi, vagy akár egy, a fővárostól kicsit távolabbi gyümölcsfesztivál is. Az eper- és málnafesztiválok után a hónap végén Szankon méz- és meggyfesztivál vár, Révfülöpön a jobbnál jobb réteskülönlegességeken lesz a hangsúly, Cegléden pedig laska- és borfesztivált rendeznek. Ha nincs időd gasztrofesztiválokon korzózni, vegyél részt egy csokoládéüzemi pralinétúrán. Budapesten a Bekecs utcai Csokoládé Múzeumban nemcsak a legfinomabb falatokat kóstolhatod végig, de elkészítheted saját csokoládédat is, és még pálinkával is megkínálnak.
Bővebb infó: http://www.csokolade-muzeum.hu/

Thinkstock
Thinkstock

2. Buli az utolsó sípszóig

Ameddig a nemzeti tizenegyek a továbbjutásért küzdenek, addig te is kimenőt kaphatsz. A meccsek amúgy is sokáig tartanak, a hosszabbítás pedig még inkább a te malmodra hajtja a vizet. Ha úgy döntesz, kimozdulsz a barátaiddal, akkor egy forró, nyári estén, az Óbudai Sláger Teraszon egész biztosan jól fogtok mulatni. Június 22-én például egy különleges retroparti vár, ahol fellép a '90-es évek sztárcsapatai közül az S-plash, a V-tech, a Hip-Hop-Boys, a Bestiák és az Emergency House is. Ha esetleg a másnapi munka miatt nem szívesen vállalsz be egy bulit, akkor válassz egy jó filmet, vagy egy érdekes darabot. A Ma este színház például összegyűjti számodra az esti ajánlatokat, segítségükkel pedig a szabad jegyeket féláron veheted meg. Igaz, hogy a rendes színházi szezonnak lassan vége, de itt a Margitszigeti, valamint a Városmajori Szabadtéri Színpad előadásaira is vadászhatsz belépőket.
Bővebb infó: http://www.maesteszinhaz.hu/

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Bestiák (a képre kattintva galéria nyílik)

3. Gyerekkel az estébe

Ha úgy jön ki a lépés, hogy a te nappalid is kijelölt szurkolói zónává válik, kerüld el a felesleges konfliktust és hagyd el a terepet. Akár a gyerekekkel együtt is csinálhatsz programokat, a Dunakeszi Élményváros Játszóház például egészen este 8-ig vár titeket. A hely különlegessége, hogy a vendégek korra való tekintet nélkül megtalálhatják a számukra ideális szórakozást. Ha estére már fáradt vagy az önfeledt játékhoz, menjetek cirkuszba. A Fővárosi Nagycirkusz a nyár minden napján előadással várja a kikapcsolódni vágyókat, akár este 7 órakor is. Ha valami izgalmasra vágytok, az éjszaki Vidámpark is csábító lehet. Június, július és augusztus hónapokban ugyanis minden pénteken és szombaton, a megszokott nyitva tartáson túl, hajnali fél 2-ig élvezhetitek a fényárban úszó játékokat. Nem csak a gyerekek, a felnőttek is!
Bővebb infó:http://www.vidampark.hu/2009/hun/ejszakai-nyitvatartas.php

Forrás: Budapesti Vidámpark
Forrás: Budapesti Vidámpark

4. Kultúra és intimitás

Június 23-án Munkácsy-tárlat nyílik Szegeden, Budapesten pedig izgalmas anatómiai kiállítások várnak. A The Human Body után szabadon, Szívdobbanás - A kardiológia múltja és jelene címmel nyitott időszaki kiállítást a Semmelweis Orvostörténeti Múzeum. Szintén június 23-án, az érintés napja alkalmából rendezik meg az Intimitás Fesztivált, amely este fél 10-ig kínál érdekes programokat. Ha a párod az összes meccset végigaggódja, te pedig kissé elhanyagolva érzed magad, akkor látogass el az Andrássy úti közösségi házba, ahol sokat megtudhatsz az érintések és az ölelések erejéről. A közvetítés után pedig mutasd be otthon, hogy mit tanultál!
Bővebb infó: http://www.intimitasfesztival.hu/

Thinkstock
Thinkstock



5. Feszegesd a határaidat

Ha már egész Európa focilázban ég, itt az ideje, hogy te is megmozdulj. A konditermek, fitnesz- és wellnessközpontok egészen éjszakába nyúlóan várnak. Ha nem szeretnéd az Eb estéit egyedül tölteni otthon, beiratkozhatsz különböző tanfolyamokra, esetleg lenézhetsz egy táncházba is, két hétig ugyanis még biztosan egymást követik a rangadók. Ha nemcsak a meccsek idejére keresel elfoglaltságot, hanem akár egy teljes szombatot is a mozgásnak és a határaid feszegetésének szentelnél, akkor egy minimum 10 fős baráti csoporttal ellátogathatsz Esztergom kertvárosába egy igazán különleges csapatépítésre. A Magyar Biztonsági és Testőr Akadémia programjain hatalmas kihívások és lehetetlennek tűnő feladatok várnak, akadálypályák, éleslövészet és gépjárművezetési tréning közül is választhatsz. A kiképzőközpontba előzetes bejelentkezés szükséges.
Bővebb infó: http://www.mbta.hu/

Thinkstock
Thinkstock

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.