Szokatlan szerepben látható Salma Hayek a Vadállatok című akcióthrillerben. Egy mexikói drogkartell kegyetlen főnökét alakítja, aki enyhe kifejezéssel élve is tömeggyilkos.

"Nagyon fura volt ebben a szerepben találkozni vele, mert civilben nagyon jó barátnők vagyunk. Salma pici, kedves csaj, itt meg szadista gyilkos, akinek hihetetlen hatalma van" - meséli Blake Lively, aki a Vadállatok másik női főszereplője. "A filmben Salma parancsára elrabol a drogkartell, és kegyetlenül megkínoznak. Van olyan jelenet, hogy ott ülök csurom véresen a szobában, Salma meg csak néz rám mereven. A hideg futkosott a hátamon, és majdnem rászóltam, hogy jól van, most már nem kell hülyülni, mert rosszakat fogok álmodni!"

Forrás: UIP Dunafilm
Salma Hayek és Blake Lively a film egyik jelenetében


A Vadállatokat az Oscar-díjas Oliver Stone rendezte. Hayek és Lively mellett olyan sztárok vonulnak fel benne, mint John Travolta, Benicio Del Toro és Taylor Kitsch.

Savages - hazai bemutató: 2012. október

Forrás: UIP


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged hétköznap este 22.00 után a Life.hu-n!
Salma Hayek kitiltotta kislányát a Vadállatok forgatásárólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120621-salma-hayek-kitiltotta-kislanyat-a-vadallatok-forgatasarol.html Tom Cruise rocksztár letthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120627-tom-cruise-rocksztar-lett.html Kristen Stewart olyat mutatott, mint még sohahttp://www.life.hu/szorakozz/20120627-kristen-stewart-olyat-mutatott-mint-meg-soha.html Gyászol Hollywood: elhunyt az amerikai romantikus filmek egyik legismertebb alkotójahttp://www.life.hu/szorakozz/20120627-elhunyt-nora-ephron-az-amerikai-romantikus-filmek-egyik-legismertebb-alkotoja.html