Egyre dagad a '90-es évek álénekesnőit leleplező botrány! Czerovszky Heni után újabb nagyszerű énekesnőről derült ki, hogy hangját kölcsönözte az akkori magyar sztároknak - tudta meg a Vasárnapi Blikk.A The Voice meghallgatásán végre arcát vállalva énekelt Czerovszky Heni, akinek a hangját régről ismerhetjük. Heni ugyanis bevallotta, több, a '90-es években működő sikeres banda énekesnőjének kölcsönözte a hangját. A Vasárnapi Blikk megtudta, hogy nem kisebb énekesnő, mint az X-Faktor mentora, Keresztes Ildikó is hangját adta néhány énekesnőnek.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

"Több együttesnek is én énekeltem a dalait, például az UFO vagy a 4F Club néhány slágerét. Akkoriban ez divat volt, Kozma Orsi is énekelt a slágerekben. Az embernek akkor kell kipróbálnia magát, amikor fiatal, így én sem mondtam nemet a felkérésekre. Nem bántam meg. Nem fizettek sokat, gyakorlatilag gombokat csak, de a pénz nem számított, inkább az, hogy jó tapasztalatszerzés volt, stúdiózhattam, gyakorolhattam. Akkoriban nem futott annyira a szekér, talán ezért is mentem bele a dologba" - nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek.

A bulvárlap azt is megtudta, hogy a Szerelemdoktor, a Katonadolog vagy a Félember vagyok című számokban énekelt Ildikó, aki természetesen nem kap semmit a jogdíjakból, mivel nem szerepel a szerzők vagy az előadók listáján. A lapnak nyilatkozott az UFO együtteshez közel álló személy, aki annyit tett hozzá, hogy ez teljesen bevett szokás volt, a koncerteken playbacket alkalmaztak, a színpadon pedig a csinos és fiatal lányokat részesítették előnyben.

 

Malek: Keresztes Ildi féltékenységből dobja ki a nőket az X-Faktorból!http://www.life.hu/legykepben/20121015-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-szerint-keresztes-ildiko-feltekenysegbol-fobja.html Teljesen kiakadt Keresztes Ildikó: "Ez enyhén szólva gusztustalan!"http://www.life.hu/legykepben/20121011-keresztes-ildiko-enekesno-az-xfaktor-mentora-teljesen-kiakadt.html Exkluzív képek Keresztes Ildikó titkos nyaralásárólhttp://www.life.hu/legykepben/20121004-keresztes-ildiko-az-x-faktor-mentora-hazaert-a-nyaralasbol-a.html Szíven szúrták Keresztes Ildikóthttp://www.life.hu/legykepben/20120915-xfaktor-2012-harmadik-valogaton-lass-bea-es-feher-zoltan-elott.html "Az állatok is jönnek" - Keresztes Ildikót mostanában körülzsongják a férfiakhttp://www.life.hu/legykepben/20120913-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentorat-korulzsongjak-a-ferfiak.html