Természetesen nem múlhat el karácsony a Reszkessetek betörők vagy az Igazából szerelem nélkül. Így persze Kevint ismételten otthon felejti a családja, Hugh Grant pedig újra eltáncolja nekünk a jellegzetes miniszterelnök-táncát. Persze még számos más karácsonyi film vár ránk az ünnepek alatt. Íme a Life.hu karácsonyi tévés programajánlója.

Tippek szentestére

24-én a télapós, ünnepi filmekre nem kell estig várnod. Akár már délelőtt is bekapcsolhatod a tévét, az RTL Klubon és a TV2-n ugyanis reggel kezdődnek a karácsonyi programok. Az RTL-en a Mikulás szabadságon és a Télbratyó című filmeket nézheted meg, a TV2-n pedig a Gézengúzok karácsonyra, a Csillagpor és A pót télapó közül választhatsz. Este sem maradsz havas, varázslatos, ünnepi produkciók nélkül. Az M1-en a Diótörőt, a Viasat 3 csatornán pedig az elmaradhatatlan Igazából szerelem című filmet nézheted meg, melyet közvetlenül a Tapló télapó követ. A Duna Televízió egy igazi családi alkotást, az Egy varázslatos karácsonyt tűzte programjára.

 

Programok december 25-re

A korán kelőknek a Viasat 3 kedveskedik az Anyu és a Télapóval, melyet a Grincs követ. Erre a napra a TV2 a Karácsony mindenáron című mozival készült: Danny DeVito és Matthew Broderick ünnepi ügyeskedései ebéd után indulnak. Ha netán 25-én is sütésre adtad a fejed, a Life Network Csodacsokicukrászda című sorozatából nem mindennapi ötleteket kaphatsz. Itt ugyanis művészi szintre emelkedik a sütikészítés. Az HBO-n egy romantikus, karácsonyi vígjátékon szórakozhatsz: a film címe Karácsonyi Naptárpasik. Estére az M1 az Életrevalók című francia filmet választotta, mely egy különösen érzékeny, de szórakoztató és vidám produkció a barátságról és két külön világ találkozásáról. Ez a film az egyik kedvencünk a karácsonyi műsorból.

 

Az RTL Klubon a Reszkessetek betörők 2-t a Négy karácsony című film követi Reese Witherspoonnal és Vince Vaughnnal. Ezután Sarah Jessica Parker érkezik vőlegénye famíliájához karácsonyra a Kőkemény családban. Az éjszakai baglyok számára még 0.35-kor is kezdődik ünnepi alkotás, méghozzá a Karácsonyi rémek című vígjáték, szintén az RTL Klubon. A Viasat 3-on a Bridget Jones naplója 2 után az Édeshármas című romantikus film következik.

 

Filmek december 26-ra

Ezen a napon is a Viasat ébred a legkorábban: 7.40-kor kezdődik az Ezüst csengettyű című film, később pedig Leslie Nielsen Szánon nyert örökség című filmjén szórakozhatsz. Kora délután érdemes a TV2-re kapcsolni, mert itt a Túlélni a karácsonyt című vígjáték kezdődik, Ben Affleckkel és Christina Applegate-tel a főszerepben. A Jégkorszak - Állati nagy karácsony pedig este startol az RTL-en.

Késő délután azért odateszi magát a köztévé is az Óz, a csodák csodája és a Hóbarát című filmekkel. Az RTL Klubon és a TV2-n ezzel szemben eltűnnek a karácsonyi műsorok, utóbbin késő este kezdődik még a Nagypapát kérek karácsonyra! című produkció. A romantikus filmektől azonban nem kell elbúcsúznunk. Az RTL-en a Minden végzet nehéz című nagysikerű vígjátékon szórakozhatsz. A film főszereplői a zseniális Jack Nicholson, Diane Keaton és Keanu Reeves. A romantikából persze a mozicsatorna is kiveszi a részét: az HBO-n este az Őrült, dilis szerelem megy majd, mely szintén a Life.hu nagy kedvence. Ebben a különösen vicces és szórakoztató filmben Ryan Goslinggal, Julianne Moore-ral és Steve Carell-lel találkozhatsz. Jó mozizást az ünnepekre!

 

 

Világvége a Planetárium programjábanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20121217-szorakozas-program-vilagvege-a-planetarium-programjaban.html Majszolj sült gesztenyét! - Decemberi programkörképhttp://www.life.hu/szorakozz/20121201-decemberi-programajanlo-adventi-vasar-koncert-kiallitas-szindarab-ruhavasar-es-gesztenyesutes.html Advent a Duna-partján: programok a fővárosbanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20121127-szorakozas-program-karacsony-tobb-tucat-adventi-program-lesz-a-fovarosban.html Egyedülálló filmes élmény és ünnepi készülődés Győrbenhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121218-adventi-programtipp-december-20ra-egyedulallo-filmes-elmeny-es-unnepi.html Karácsonyi forgatag a Bazilikánálhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20121213-adventi-vasar-egeszen-ujevig-budapesten-a-bazilikanal.html A szexbomba és a Mikulás (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121206-szexi-ruhaban-pozol-courtney-stodden-modell-es-a-mikulas.html