karácsony karácsonyi filmek televízió Ryan Gosling Keanu Reeves film Hugh Grant Igazából szerelem Diane Keaton Julianne Moore Őrült, dilis szerelem programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen nem múlhat el karácsony a Reszkessetek betörők vagy az Igazából szerelem nélkül. Így persze Kevint ismételten otthon felejti a családja, Hugh Grant pedig újra eltáncolja nekünk a jellegzetes miniszterelnök-táncát. Persze még számos más karácsonyi film vár ránk az ünnepek alatt. Íme a Life.hu karácsonyi tévés programajánlója.

Tippek szentestére

24-én a télapós, ünnepi filmekre nem kell estig várnod. Akár már délelőtt is bekapcsolhatod a tévét, az RTL Klubon és a TV2-n ugyanis reggel kezdődnek a karácsonyi programok. Az RTL-en a Mikulás szabadságon és a Télbratyó című filmeket nézheted meg, a TV2-n pedig a Gézengúzok karácsonyra, a Csillagpor és A pót télapó közül választhatsz. Este sem maradsz havas, varázslatos, ünnepi produkciók nélkül. Az M1-en a Diótörőt, a Viasat 3 csatornán pedig az elmaradhatatlan Igazából szerelem című filmet nézheted meg, melyet közvetlenül a Tapló télapó követ. A Duna Televízió egy igazi családi alkotást, az Egy varázslatos karácsonyt tűzte programjára.

Programok december 25-re

A korán kelőknek a Viasat 3 kedveskedik az Anyu és a Télapóval, melyet a Grincs követ. Erre a napra a TV2 a Karácsony mindenáron című mozival készült: Danny DeVito és Matthew Broderick ünnepi ügyeskedései ebéd után indulnak. Ha netán 25-én is sütésre adtad a fejed, a Life Network Csodacsokicukrászda című sorozatából nem mindennapi ötleteket kaphatsz. Itt ugyanis művészi szintre emelkedik a sütikészítés. Az HBO-n egy romantikus, karácsonyi vígjátékon szórakozhatsz: a film címe Karácsonyi Naptárpasik. Estére az M1 az Életrevalók című francia filmet választotta, mely egy különösen érzékeny, de szórakoztató és vidám produkció a barátságról és két külön világ találkozásáról. Ez a film az egyik kedvencünk a karácsonyi műsorból.

Az RTL Klubon a Reszkessetek betörők 2-t a Négy karácsony című film követi Reese Witherspoonnal és Vince Vaughnnal. Ezután Sarah Jessica Parker érkezik vőlegénye famíliájához karácsonyra a Kőkemény családban. Az éjszakai baglyok számára még 0.35-kor is kezdődik ünnepi alkotás, méghozzá a Karácsonyi rémek című vígjáték, szintén az RTL Klubon. A Viasat 3-on a Bridget Jones naplója 2 után az Édeshármas című romantikus film következik.

Filmek december 26-ra

Ezen a napon is a Viasat ébred a legkorábban: 7.40-kor kezdődik az Ezüst csengettyű című film, később pedig Leslie Nielsen Szánon nyert örökség című filmjén szórakozhatsz. Kora délután érdemes a TV2-re kapcsolni, mert itt a Túlélni a karácsonyt című vígjáték kezdődik, Ben Affleckkel és Christina Applegate-tel a főszerepben. A Jégkorszak - Állati nagy karácsony pedig este startol az RTL-en.

Késő délután azért odateszi magát a köztévé is az Óz, a csodák csodája és a Hóbarát című filmekkel. Az RTL Klubon és a TV2-n ezzel szemben eltűnnek a karácsonyi műsorok, utóbbin késő este kezdődik még a Nagypapát kérek karácsonyra! című produkció. A romantikus filmektől azonban nem kell elbúcsúznunk. Az RTL-en a Minden végzet nehéz című nagysikerű vígjátékon szórakozhatsz. A film főszereplői a zseniális Jack Nicholson, Diane Keaton és Keanu Reeves. A romantikából persze a mozicsatorna is kiveszi a részét: az HBO-n este az Őrült, dilis szerelem megy majd, mely szintén a Life.hu nagy kedvence. Ebben a különösen vicces és szórakoztató filmben Ryan Goslinggal, Julianne Moore-ral és Steve Carell-lel találkozhatsz. Jó mozizást az ünnepekre!

Világvége a Planetárium programjábanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20121217-szorakozas-program-vilagvege-a-planetarium-programjaban.htmlMajszolj sült gesztenyét! - Decemberi programkörképhttp://www.life.hu/szorakozz/20121201-decemberi-programajanlo-adventi-vasar-koncert-kiallitas-szindarab-ruhavasar-es-gesztenyesutes.htmlAdvent a Duna-partján: programok a fővárosbanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20121127-szorakozas-program-karacsony-tobb-tucat-adventi-program-lesz-a-fovarosban.htmlEgyedülálló filmes élmény és ünnepi készülődés Győrbenhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121218-adventi-programtipp-december-20ra-egyedulallo-filmes-elmeny-es-unnepi.htmlKarácsonyi forgatag a Bazilikánálhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20121213-adventi-vasar-egeszen-ujevig-budapesten-a-bazilikanal.htmlA szexbomba és a Mikulás (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121206-szexi-ruhaban-pozol-courtney-stodden-modell-es-a-mikulas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.