Az aranytorkú Beyoncé énekelte az amerikai himnuszt Barack Obama beavatásán, jobban mondva csak mímelte, hogy énekli, ugyanis az egész felvételről ment.

Az énekesnővel fellépő zenekar hozta nyilvánosságra a csúf igazságot, miszerint a popdíva csak tátogott, amikor az elnöki beavatáson elénekelte az Amerikai Egyesült Államok himnuszát.

Forrás: AFP

A hétszázezres közönséget és a sok millió tévénézőt lenyűgözte Beyoncé könnyed előadása, ám ők még nem tudták, hogy egy lejátszónak tapsoltak. Kedden este azonban Kristen DuBois, a zenekar szóvivője elmondta, hogy Beyoncé az előadás előtt úgy döntött, inkább rátátog az előzetesen elkészített felvételre.

Az énekesnő a dal felénél kivette a fülhallgatót a füléből, de visszatekintve ez is csak egy dramatikai fogás volt.

Versenyzőjéhez vonzódik a Voice mesterehttp://www.life.hu/szorakozz/20130123-malek-andrea-a-voice-mestere-nador-davidhoz-a-voice-versenyzojehez.html Justin Bieber a fenekét mutogattahttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-justin-bieber-zenesz-tinisztar-letolta-a-nadragjat-es-megmutatta-hatsojat.html Íme a világ legnagyobb fenekehttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-mikel-ruffinellinek-van-a-vilagon-az-egyik-leghatalmasabb-feneke.html Ilyen magasak kedvenc sztárjainkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130122-hollywoodi-sztarok-magassaga-kideritettuk-hany-cm-george-clooney-danny.html Harry végtelenül boldog, hogy nagybácsi leszhttp://www.life.hu/szorakozz/20130122-harry-herceg-visszatert-afganisztanbol-es-nyilatkozott-katalin-hercegno-terhessegerol.html Ki a jobb elnök? Filmes államfők rangsorahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130122-mozi-film-szorakozas-ki-a-jobb-elnok-filmes-allamfok.html