szavazás ingyenes X-Factor brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rohamosan csökkenő szavazatszám késztette a brit X-Factor készítőit arra, hogy összedugják a fejüket, és a fizetős telefonos szavazásról a közösségi oldalon való voksolásra álljanak át.

A rajongók követnék a hivatalos X-Factor oldalt, ami viszontkövetné őket, és minden héten megkérdezné tőlük, hogy kire voksolnak. Ez már bevált módszer az amerikai adásoknál.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Simon Cowell, az X-Factor atyja

Az X-Factor vezetői örvendenek minden újításnak, mert durván csökkent a szavazók száma az utóbbi szériákban. Azonban tény, hogy a közösségi oldalakon nem tehetik fizetőssé a szavazást, így a műsor a kevés szavazat ellenére is rengeteg pénztől esne el. A műsor fénykorában 15 és fél millió ember szavazott az énekesekre egy szériában, ez a szám ma már csak a néhány milliót éri el.

Öngyilkos lett a magyar pornósztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130206-ongyilkos-lett-a-leghiresebb-magyar-meleg-pornosztar-arpad-miklos-new.htmlA sztárvilág legnyitottabb kapcsolataihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130205-rihanna-es-chris-brown-will-es-jada-pinkett-smith-tilda.htmlJoaquin Phoenix saját nagyapja lehetnehttp://www.life.hu/szorakozz/20130205-joaquin-phoenix-amerikai-szinesz-nagyon-megoregedve-es-apolatlanul-jelent-meg.htmlFebruár 6-án bárki kérdezhet David Beckhamtől a Twitterenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130205-david-beckham-a-hm-twitter-oldalan-februar-6an-valaszol-minden.html5 sztár, aki elvesztette a kisbabájáthttp://www.life.hu/szorakozz/20130204-lily-allen-brooke-shields-pink-celine-dion-mariah-carey-.htmlFiatal táncosfiútól virult ki Toncsihttp://www.life.hu/szorakozz/20130205-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-kivirult-angyal-andras-tancpartnere-mellett-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.