Carrie Underwood Taylor Swift Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy nem a zenei Oscar-díjnak tartott Grammy-gálán pózol majd közösen Taylor Swift és Carrie Underwood a kamerák előtt. Az ok prózai: a két énekesnő gyűlöli egymást.

Taylor Swift mindent megtesz azért a vasárnapi Grammy-gálán, hogy nagy ívben elkerülje kolléganőjét, Carrie Underwoodot. Erre egyébként odafigyelnek a gála szervezői is, akik igyekeznek úgy alakítani az eseményeket, hogy a két sztár véletlenül se találkozzon.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézegess képeket a 2012-es Grammy-gáláról!

A két countryénekesnő ugyanis utálja egymást, tudta meg a US Weekly egy - természetesen - neve elhallgatását kérő forrástól. Taylor Swift állítólag úgy érzi, hogy kolléganője bunkó volt vele. Először például akkor, amikor egy zenei díjátadó gálán nyilvánosan ugratta Taylor Swiftet, amiért szakított Conor Kennedyvel. Carrie Underwoodnak nemcsak ez az egy alkalma volt arra, hogy a szakítása miatt piszkálja kolléganőjét. A 23 éves énekesnőt ugyanis folyamatosan kidobják a jobbnál jobb pasik.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.