A 2013-as Oscar-gála egyik legváratlanabb pillanata volt, amikor Hollywood üdvöskéje, Jennifer Lawrence térdre esett a pódiumra vezető lépcsőn, ahol a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat vehette át.


Nem múlik el Oscar-gála emlékezetes pillanatok nélkül, amelyet többnyire a véletlenek szülnek. Tavaly Angelina Jolie lába okozott feltűnést, idén viszont Jennifer Lawrence az, akiről egy napig biztosan mindenki beszél. Hollywood 22 éves üdvöskéje élete első Oscar-díját nyerte a legjobb színésznő kategóriában a Napos oldalban játszott szerepéért.

Forrás: AFP
Kattints a képre és nézd meg, milyen ruhában volt a többi sztár a gálán!

A bájos színésznő annyira szaladt volna átvenni a díjat, hogy a pódiumra vezető lépcsőn felfelé haladva rálépett a földig érő ruhája elejére, és térdre esett. A színésznő nem csinált a dologból nagy ügyet, viccesen megköszönte, hogy mindenki állva tapsolt neki, amikor elesett a lépcsőn.
Jennifer Lawrence gyakorlott a díjátadó-bakikban. Néhány hete a SAGA-gálán lépett rá a ruhája elejére, mikor sietett átvenni a díjat. A ruha látványosan kettévált.

NÉZD MEG JENNIFER LAWRENCE TÉRDRE ESÉSÉT:

 

Íme a 9 és a 86 éves Oscar-jelölt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130225-oscar-voros-szonyeg-minden-idok-legfiatalabb-es-legidosebb-jeloltje-quvenzhane.html Gyönyörű ruhák az Oscart követő partikonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130225-a-85-oscargalat-koveto-vanity-fair-es-eltohn-john-partijan.html A legszebb sminkek és hajak az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/life/galeria/20130225-a-85-oscardij-atado-voros-szonyegen-felvomult-legszebb-sminkek-es.html Oscar: A legszebb és legcsúnyább összeállításokhttp://www.life.hu/legytrendi/20130225-a-85-oscar-dij-atado-voros-szonyegen-a-legszebb-es.html Íme az Oscar-díj nyerteseihttp://www.life.hu/legykepben/20130225-oscar-dij-atadas-nyertesei-ime-a-nevsor.html Rémes frizurák az Oscaronhttp://www.life.hu/szepulj/20130221-a-valaha-volt-legbotranyosabb-frizurak-az-oscaron.html Minden idők 15 legszörnyűbb Oscar-ruhájahttp://www.life.hu/legytrendi/20120220-minden-idok-15-legszornyubb-oscarruhaja.html