Jennifer Lawrence ruha díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap a színészek ismét díjátadóra sietett. Az est Jennifer Lawrence számára szép sikert hozott a karrierjében, viszont egy igen kínos momentumot is.

A Screen Actors Guild Awards estélyén Jennifer annak ellenére jelent meg, hogy tüdőgyulladással küszködött. Utólag lehet, hogy bánja, hogy inkább nem az ágyat választotta... Jennifer láthatóan nagyon örült, amikor felolvasták a nevét a legjobb színésznő kategóriánál, mint nyertest. Olyannyira örült, hogy megfeledkezett földig érő Christian Dior ruhájának hosszáról, és nagy ölelgetésbe kezdett.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Valószínűleg valamelyik ölelgető partnere véletlenül rápakolta a széke lábát Jen ruhájának aljára, és az sutty, egy szép reccsenéssel el is szakadt, amikor elindult volna a díjért. A ruha a combja legtetején bizonyult a leggyengébbnek, mert ott engedett, láttatva a szép színésznő olyan részeit, amit valószínűleg csak párjának szeretne mutogatni. Kellemetlen.

Ellenben mindenki nagyon jót derült az eseten, a videóban igazi kárörvendő fejeket lehet elcsípni, és a meglepődés leplezetlen erejét. Marion Cotillard-nak majd' kiestek a szemei a látványtól, Nicole Kidman pedig igazán átélte a fiatal lány szégyenét, ahogy a fejéhez kapott.

Jennyfer sorban söpri be a díjakat a Napos oldal című filmért, melyben partnere Bradley Cooper volt. A szexi sztárról egy nem mindennapi összeállítást nézhetsz meg a Napi hím oldalon.

A hasfal az új dekoltázs? - A crop top hódításahttp://www.life.hu/legytrendi/20130125-ujra-divat-ha-latszik-kilatszik-a-has-trendi-a-crop.htmlMinek is vennél föl bármit, Rihanna?!http://www.life.hu/legytrendi/20130125-rihanna-amerikai-enekesno-megmutatta-melleit-atlatszo-ruhaban-indult-bulizni.htmlCharlize Theron karót nyelt katona letthttp://www.life.hu/legytrendi/20130124-charlize-theron-delafrikai-szineszno-elvesztette-ragyogo-szepseget-gi-janene-alakult.htmlThe Voice: Mindent kiemelt Malek Andrea ruhájahttp://www.life.hu/legytrendi/20130126-malek-andrea-enekesno-ruhaja-a-voice-dontojen.htmlFehérnemű nélkül kacérkodott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legytrendi/20130125-jennifer-lopez-szinesz-es-enekesno-bugyi-nelkul-jelent-meg-uj.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.