A karcsú, ám aprócska keblekkel megáldott Alessandra Ambrosio és a nála kicsit formásabb kolléganője, Irina Shayk modell egy igazán érdekes bikinis fotózáson vehettek részt nemrégiben.

A Victoria's Secret fehérneműcég angyala és a vastag szájú orosz szépség igazán érdekesen mutatott az amerikai reality-sztár, Angela "Big Ang" Raiola mellett. A CR Fashion Book számára készült reklámfilmet Bruce Weber miami házában forgatták. A két gyönyörű modell mellett igazán érdekesen fest a hatalmas keblű és igencsak vaskos idomokkal megáldott reality-sztár, de a készítők okosak voltak: pont miatta lett felejthetetlen a kampány.

Nézd meg a különleges videót!

 

Micsoda cicik! Címlapon pózol a dúskeblű celeblányhttp://www.life.hu/szorakozz/20130227-billie-faiers-angol-szineszno-es-modell-a-nuts-magazin-cimlapjan.html Kar nélkül is nőies a többgyermekes modellhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130226-barbara-guerra-fitneszbajnok-es-modell-kar-nelkul-el.html A szexi fiúk mocskosan szeretikhttp://www.life.hu/szorakozz/20130226-felmeztelenul-pozolnak-a-the-only-way-is-essex-cimu-sorozat.html Palvin Barbi az álarc mögötthttp://www.life.hu/legytrendi/20130226-palvin-barbara-magyar-modell-alarcot-visel-az-angol-elle-magazinban.html Ez ám a spárga! Tökéletes az énekesnő testehttp://www.life.hu/szorakozz/20130226-kimberly-wyatt-a-pussycat-dolls-zenekar-tagja-reklamarc-lett.html