A 36 éves színésznő, Anna Friel elég kínos helyzetbe keveredett nemrég. Véletlenül édesapjának küldött pornográf képeket.

A brit sztár, akit hazánkban leginkább a Halottnak a csók című sorozatból ismerhetünk, éppen legújabb szerepéhez készített kutatómunkát, amikor figyelmetlenségből rosszul címzett meg egy zavarba ejtő tartalmú e-mailt. Anna az említett filmben Paul Raymond pornóbáró feleségét alakítja, ezért gyűjtött erotikus képeket, melyeket később apjának továbbított.

Forrás: AFP


"Küldtem egy e-mailt apukámnak, amelyben Jean Raymondról volt néhány fotó. Ezek után felhívott és azt mondta: 'Szerintem ezzel most egy kicsit messzire mentél.' Nem értettem, hogy miért mondja ezt, aztán jöttem rá, hogy neki küldtem az e-mailt, amihez konkrétan pornófelvételeket csatoltam. Nagyon megalázó volt" - nyilatkozta Friel a Female Firstnek.

 

Vizelési problémái vannak Puskás Petinekhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-homonnay-zsolt-nagyon-izgult-felesege-polyak-lilla-miatt-puskas-petinek.html Életmentésre került sor a Szombat Esti Láz próbájánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.html ByeAlex nem lesz kegyetlen!http://www.life.hu/legykepben/20130304-byealex-a-dal-nyertes-enekese-nem-lesz-kegyetlen-a-jovo.html Ördög Nóra reméli, hogy nem a terhessége miatt díjazzákhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-remeli-hogy-nem-a.html Jelmezbál A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-a-nagy-duett-szinpadan-orult-ruhakban-szerepeltek-a-versenyzok.html Van, aki bekapná Bálint Antónia lábfejéthttp://www.life.hu/legykepben/20130301-balint-antonia-szombat-esti-laz-versenyzoje-labfeje-teljesen-szetment-a.html Balesete óta depressziós a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-balesete-ota-meg-mindig-nincs-jol-es-depresszios-a-josh.html 5 sztár, aki tűzben vesztette életéthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130301-gloria-dickson-linda-darnell-teresa-graves-royce-applegate-reg-evans.html Le akarják nyúlni az X-Faktor győzteséthttp://www.life.hu/szorakozz/20130303-olah-gergo-enekes-az-xfaktor-sztarja-arrol-panaszkodik-hogy-penzt.html