Micsoda választás! Bonnie Tylert küldik a britek az Eurovízióra - jelentette be a BBC. Mit szóltok az öreglányhoz?

Mindenkit megleptek a britek. A BBC hivatalosan is bejelentette, hogy Bonnie Tyler képviseli majd Nagy-Britanniát az Eurovíziós Dalfesztiválon, Malmőben. Tudjátok, magyar színekben ByeAlex versenyez majd, aki megnyerte A Dal című show-t, és ezzel sokkolta fél Magyarországot. Angliában az elmúlt hetekben kőkemény találgatások mentek. Sokan tippeltek például Kimberley Walsh-ra, a Girls Aloudra vagy a Pet Shops Boysra. A befutó végül Bonnie Tyler lett.

Forrás: AFP

A díva jócskán benne van a korban: a 61 éves énekesnő a Believe In Me (magyarul Higgy bennem!) című dalt fogja előadni. Szerintünk kissé lagymatag, sablonos popnótára sikeredett, amelyben a karcos hangú sztár azért hozza szokásos formáját. A britek mindenesetre bizalmat szavaztak neki. Ahogy a dal címe is sugallja, "Hittek benne."

Hallgassátok meg! Kíváncsiak vagyunk, mit szóltok hozzá!

 

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


 

Már nem szidják ByeAlex daláthttp://www.life.hu/legykepben/20130306-byealex-dala-korul-lassan-elcsitulnak-a-kedelyek-versenytarsai-megnyugodtak.html A Bazilikába menekült a népszerűség elől ByeAlexhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-byealex-a-dal-nyertese-aki-az-eurovizios-dalfesztivalon-hazankat-kepviseli.html Magyarul énekel Malmőben ByeAlexhttp://www.life.hu/szorakozz/20130303-byealex-enekes-a-dal-nyertese-a-kozossegi-oldalan-reagalt-a.html A közönség mást akart: ByeAlex nyerte A Dalthttp://www.life.hu/szorakozz/20130302-eurovizio-2013-a-dal-dontoje-percrol-percre.html ByeAlex nyerte A Dalthttp://www.life.hu/szorakozz/20130302-az-eurovizios-dalfesztival-hazai-nyertese-kepviseli-hazankat-malmoben.html