meglepetés Bonnie Tyler Eurovíziós Dalfesztivál Malmö ByeAlex énekesnő verseny brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda választás! Bonnie Tylert küldik a britek az Eurovízióra - jelentette be a BBC. Mit szóltok az öreglányhoz?

Mindenkit megleptek a britek. A BBC hivatalosan is bejelentette, hogy Bonnie Tyler képviseli majd Nagy-Britanniát az Eurovíziós Dalfesztiválon, Malmőben. Tudjátok, magyar színekben ByeAlex versenyez majd, aki megnyerte A Dal című show-t, és ezzel sokkolta fél Magyarországot. Angliában az elmúlt hetekben kőkemény találgatások mentek. Sokan tippeltek például Kimberley Walsh-ra, a Girls Aloudra vagy a Pet Shops Boysra. A befutó végül Bonnie Tyler lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A díva jócskán benne van a korban: a 61 éves énekesnő a Believe In Me (magyarul Higgy bennem!) című dalt fogja előadni. Szerintünk kissé lagymatag, sablonos popnótára sikeredett, amelyben a karcos hangú sztár azért hozza szokásos formáját. A britek mindenesetre bizalmat szavaztak neki. Ahogy a dal címe is sugallja, "Hittek benne."

Hallgassátok meg! Kíváncsiak vagyunk, mit szóltok hozzá!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.